ΣΕΜΑΣ: Ημερίδα για τον κανονισμό προστασίας δεδομένων στις 21 Μαρτίου 2018

Print Friendly, PDF & Email

Ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Θεσσαλονίκης (ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ) και το Σωματείο Ελλήνων Μεταποιητών Αλουμινίου & Σιδήρου σε συνεργασία με το Διαβαλκανικό Κέντρο επιχειρηματικής ανάπτυξης πραγματοποιούν ημερίδα στις 21 Μαρτίου 2018.

Η ημερίδα αφορά το γενικό κανονισμό για την προστασία δεδομένων (GDPR Compliance 2016/679), οι νέες προκλήσεις για τον κλάδο των επιχειρηματιών.

Με βάση το γενικό κανονισμό προσωπικών δεδομένων που ψηφίστηκε από το Ευρωπαϊκό κοινωβούλιο τον Απρίλιο του 2016, οι επιχειρήσεις που διαχειρίζονται προσωπικά δεδομένα οφείλουν ως τις 25 Μαΐου 2018 να προσαρμοστούν πλήρως στις σχετικές απαιτήσεις. Οι αλλαγές που επέρχονται με βάση το GDPR απαιτούν ετοιμότητα από τον επιχειρηματικό κόσμο και εξειδίκευση των στελεχών που θα αναλάβουν το ρόλο του υπευθύνου προστασίας δεδομένων data protection officer.

Εισηγήτριες του προγράμματος η Δέσποινα Βεζακίδου – δικηγόρος νομικός εμπειρογνόμων για την προστασία δεδομένων, και η Γεωργία Λειβαδάρου – Γενική Διευθύντρια Διαβαλκανικού Κέντρου επιχειρηματικής ανάπτυξης.

Η ημερίδα απευθύνεται αποκλειστικά στα μέλη του ΣΕΘ και τα μέλη του ΣΕΜΑΣ.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:

Για περισσότερες πληροφορίες στο info@semas.gr

Απάντηση