ΣΕΜΑΣ: Διαρκής & δωρεάν επιμόρφωση των μεταποιητών αλουμινίου και σιδήρου

ΣΕΜΑΣ Elval Colour

Με στόχο την συνεχή ενημέρωση των μελών του το Σωματείο Ελλήνων Μεταποιητών Αλουμινίου & Σιδήρου, ΣΕΜΑΣ διοργάνωσε με επιτυχία σεμινάριο σε συνεργασία με την εταιρεία ELVAL COLOUR.

Με στόχο τη συνεχή στήριξη και επιμόρφωση των μελών του, το Σωματείο Ελλήνων Μεταποιητών Αλουμινίου & Σιδήρου (ΣΕΜΑΣ) διοργάνωσε το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017 ένα εξειδικευμένο σεμινάριο που αφορούσε τις σύγχρονες τεχνικές υγρής βαφής από την Elval Colour – εφαρμογές etalbond®. Το σεμινάριο παρακολούθησαν δωρεάν 22 κατασκευαστές αλουμινίου και σιδήρου – μέλη του ΣΕΜΑΣ και είχε διάρκεια έξι ώρες. Ολοκληρώθηκε με επιτυχία στην έδρα του Σωματείου στην οδό Στρατηγού Παπούλα 13, στην Α. Τούμπα στη Θεσσαλονίκη  και υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία Elval Colour.

Τα μέλη του ΣΕΜΑΣ είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν αναλυτικά, από τον Υπεύθυνο Πωλήσεων της Elval Colour στην Ελλάδα κo Παναγιώτη Μαραντζίδη και από τον Αναπληρωτή Εμπορικό Διευθυντή κο Στέλιο Σιάντικο, για τα βαφικά συστήματα υγρής βαφής και το ρόλο της γραμμής βαφής αναφορικά με την παραγωγή προηγμένης βαμμένης επιφάνειας. Επίσης, οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν διεξοδικά για το σύνθετο πάνελ αλουμινίου ανώτερης ποιότητας αρχιτεκτονικών εφαρμογών etalbond® και το μέγιστης πυραντοχής etalbond® A2.

«Στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων του ΣΕΜΑΣ βρίσκονται πάντα τα μέλη του. Προς αυτή την κατεύθυνση υλοποιούνται επιμορφωτικά σεμινάρια, και μάλιστα δωρεάν, με στόχο τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων και την παραγωγή ανταγωνιστικών προϊόντων», όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΕΜΑΣ και επικεφαλής της Επιμελητηριακής Ομάδας στο ΒΕΘ «Ένωση Βιοτεχνών -Νέοι Ορίζοντες» Ιωάννης Φωτιάδης, υπογραμμίζοντας πως και στο μέλλον το σωματείο θα συνεχίσει να διοργανώνει επιμορφωτικά σεμινάρια με στόχο τη διαρκή εκπαίδευση των μελών του. Μάλιστα κάλεσε τα μέλη του ΣΕΜΑΣ που επιθυμούν να συμμετέχουν σε νέο κύκλο σεμιναρίων να επικοινωνήσουν με το σωματείο και να το δηλώσουν στο τηλ. 2310 940 160 είτε στο e-mail:info@semas.gr.

Ο  πρόεδρος & το Δ.Σ. του Σ.Ε.Μ.Α.Σ. ευχαριστούν θερμά την εταιρεία ELVAL COLOUR για την επιτυχή διεξαγωγή του σεμιναρίου.

Απάντηση