ΣΕΚΑ: Βράβευση στο Φεστιβάλ Εθελοντισμού 2017 – Voluntary Action

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το Skywalker.gr διοργάνωσε το Φεστιβάλ Εθελοντισμού στην Τεχνόπολη στο Γκάζι το Σαββατοκύριακο 15 & 16 Ιουλίου και ώρες 15:00 – 23:00.

[su_spacer size=”10″]Σκοπός του φεστιβάλ για ακόμη μία φορά ήταν η σύγκλιση του οικοσυστήματος του εθελοντισμού και η ανάδειξη της παραγωγής κοινωνικών αγαθών στην Ελλάδα της κρίσης.

Στόχοι του Φεστιβάλ Εθελοντισμού Voluntary Action είναι:

  • Η άμεση επικοινωνία μεταξύ των μη κυβερνητικών οργανώσεων για τον συντονισμό και την εναρμόνιση των ενεργειών τους
  • Η επιβράβευση των εθελοντών
  • Η  σύνδεση των εθελοντικών προγραμμάτων με πόρους εταιρικής κοινωνικής ευθύνης
  • Η ευαισθητοποίηση, ενημέρωση  και ενεργοποίηση των πολιτών

Ανάμεσα στους βραβευθέντες ήταν και ο Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου (ΣΕΚΑ) για τα Βραβεία Εθελοντισμού 2017 «Voluntary Action» και συγκεκριμένα για την Κατηγορία Βραβείου «Εκπαίδευση».

Ο ΣΕΚΑ βραβεύθηκε για την εθελοντική του δράση εδώ και 6 χρόνια, από τότε δηλαδή που ίδρυσε και λειτουργεί την Σχολή Τεχνιτών Ειδίκευσης Αλουμινίου μέσα στις εγκαταστάσεις του Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Νέων Αυλώνα.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Ιουλίου στη διάρκεια των εκδηλώσεων στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, στο «Αμφιθέατρο Ρ/Σ Αθήνα 9.84»

Ο Πρόεδρος του ΣΕΚΑ κος Κωνσταντίνος Διαμαντής και ο πρώην Πρόεδρος κος Κωνσταντίνος Λένος ήταν παρόντες σε αυτήν την εκδήλωση βράβευσης, οι οποίοι παρέλαβαν το βραβείο και την τιμητική διάκριση.

Απάντηση