ΣΕΚΑ: Συνεχίζει το έργο του με νέα σύνθεση

Ο κ. Κωνσταντίνος Διαμαντής είναι ο νέος Πρόεδρος του ΣΕΚΑ. Η Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Συνδέσμου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Μαΐου 2016 στο ELEFSINA HOTEL από τις αρχαιρεσίες της οποίας αναδείχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Tο Σάββατο 28 Μαΐου 2016 πραγματοποιήθηκε η Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του ΣΕΚΑ στο ξενοδοχείο ELEFSINA HOTEL. Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, σε ιδιαίτερα καλό κλίμα με παρουσία προσκεκλημένων, φίλων και μελών του Συνδέσμου, που έδωσαν ιδιαίτερο παλμό στις συζητήσεις και τα θέματα της συνέλευσης.

Στη συνέλευση παρευρέθησαν η Γενική Διευθύντρια της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου, κα Έλλη Γκανάκου, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εμπόρων Αλουμινίου Αττικής, κος Μιχάλης Ιωαννίδης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της TUV κος Γιώργος Μυλωνάκης.

Παρακάτω αναφέρουμε τις εισηγήσεις που παρουσιάστηκαν:

• Εισήγηση της Προέδρου του Δ.Σ. του ΣΕΚΑ, κας Δήμητρας Καντελέ, με θέμα: «ΣΕΚΑ – Διαβάζουμε το παρελθόν και βλέπουμε το μέλλον».

• Εισήγηση του Γεν.Γραμματέα του Δ.Σ του ΣΕΚΑ, κου Κωνσταντίνου Διαμαντή, με θέμα: «Προωθούμε τον διάλογο – Αναπτύσσουμε συνέργειες». Παρουσίαση δραστηριοτήτων – εκδηλώσεων 2014 – 2016

• Εισήγηση του μέλους του Δ.Σ και μέλους της Επιτροπής Νέων, κου Νίκου Πρεβελιανάκη, με θέμα: «Στρατηγικοί Ορίζοντες». Μελετάμε – Σχεδιάζουμε – Ανακοινώνουμε – Υλοποιούμε

• Εισήγηση του Υπεύθυνου Επικοινωνίας του ΣΕΚΑ, κου Σωκράτη Ξανθόπουλου, με θέμα «Εικόνα και ουσία, ο συνδυασμός της επιτυχίας». Το πρόγραμμα επικοινωνίας του ΣΕΚΑ – Νέα και ενέργειες της Επιτροπής Συνεδρίου Στο δεύτερο μέρος της κλειστής συνεδρίασης των μελών έγινε η ανάλυση του Ισολογισμού του 2015, έγκριση και απαλλαγή του Δ.Σ. και η κατάθεση του Προϋπολογισμού του 2016.

Το γεγονός στήριξαν οι χορηγοί των εκδηλώσεων ΣΕΚΑ 2016:

Eιδικός Χορηγός: ΚΑΒΟΥΡΑΣ
Μεγάλοι Χορηγοί: ELVIAL, EUROPA, NEOKEM
Οργανωτική υποστήριξη & Aνάπτυξη Χορηγιών: ENERGY LINE

Ο ΣΕΚΑ θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσοι συμμετείχαν στη Γενική Συνέλευση, ιδιαίτερα τους χορηγούς, που για άλλη μια φορά έδειξαν έμπρακτα ότι στηρίζουν και βρίσκονται στο πλευρό του Συνδέσμου σε κάθε προσπάθειά του, για την ανάδειξη του ποιοτικού κουφώματος του αλουμινίου και την αναβάθμιση του κλάδου. Επίσης θα ήθελε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους της εταιρείας Energy Line που συνέβαλαν στην άψογη διοργάνωση και διεξαγωγή της συνάντησης του Συνδέσμου.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο που προέκυψε:

ΠρόεδροςΔιαμαντής Κωνσταντίνος
ΑντιπρόεδροςΔεμένεγας Σταύρος
Γενικός ΓραμματέαςΣαγιάννης Μιχάλης
Γενικός ΓραμματέαςΚωνσταντοπούλου Χριστίνα
ΤαμίαςΠρεβελιανάκης Νίκος
Βοηθός ΤαμίαΙσμέρης Απόστολος
ΜέλοςΒάλβης Αντώνης
ΜέλοςΚοντελέ Δήμητρα
ΜέλοςΚαραχάλιος Παναγιώτης
ΜέλοςΔαμανάκης Χρήστος
ΜέλοςΤαβιανάτος Σπύρος
Αναπληρ. μέλοςΣταθόπουλος Παναγιώτης
Αναπληρ. μέλοςΜπουλελάκης Ανδρέας
Αναπληρ. μέλοςΑϊβάτογλου Ανάργυρος
Print Friendly, PDF & Email

Απάντηση