ΣΕΚΑ: Συμμετοχή στην έκθεση Domotec 2017

ΣΕΚΑ Domotec
Ηχηρή παρουσία είχε ο ΣΕΚΑ στην έκθεση DOMOTEC για την ανακαίνιση, δόμηση και εξοικονόμηση ενέργειας, που πραγματοποιήθηκε 7-9 Απριλίου στο Metropolitan Expo στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Ο ΣΕΚΑ είχε μια δυναμική ομαδική παρουσία με τον δικό του χώρο ενημέρωσης αλλά και με αρκετά περίπτερα επιχειρήσεων – μελών.

Πάρα πολλοί επαγγελματίες ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρο κ.Κωνσταντίνο Διαμαντή και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ για τα νέα δεδομένα στον κατασκευαστικό κλάδο, την ιστορία και το έργο του ΣΕΚΑ, αλλά και ιδιώτες ενημερώθηκαν για τα πλεονεκτήματα του αλουμινίου και τις άπειρες εφαρμογές του καθώς και τα οφέλη της εξοικονόμησης ενέργειας που προκύπτει από την αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων με νέα ενεργειακά.

Οι δράσεις του ΣΕΚΑ συνεχίστηκαν με 2 ενημερωτικές συναντήσεις διάρκειας 1 ώρας που πραγματοποιήθηκαν στο open space της αίθουσας 3 στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της έκθεσης.

DAY 1

Η πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 7 Απριλίου, με θέμα «10 + 1 λόγοι για να είσαι στον ΣΕΚΑ»

  • Η συνάντηση απευθυνόταν στους κατασκευαστές αλουμινίου και ήταν ιδιαίτερης σημασίας για τον ΣΕΚΑ , ο οποίος προσκάλεσε τα μέλη και τους φίλους του να έχουν ενεργό συμμετοχή. Η ανταπόκριση ήταν πολύ μεγάλη και τους ευχαριστούμε γι αυτό.
  • Έγινε μια πολύ γόνιμη διαδραστική συζήτηση, καθώς το πάνελ του ΣΕΚΑ τιμούσαν οι πρώην πρόεδροι κ.κ.Γιάννης Δαμανάκης, Γιώργος Μυλωνάκης, Κώστας Λένος, πάντα ενεργοί στο πλευρό του συνδέσμου καθώς και ο νυν πρόεδρος κ.Κώστας Διαμαντής.
  • Τον συντονισμό της συζήτησης είχαν από κοινού ο κ.Σταύρος Δεμένεγας, αντιπρόεδρος του ΣΕΚΑ και ο κ.Νίκος Πρεβελιανάκης, ταμίας ΣΕΚΑ.
  • Συζητήθηκαν πολύ σημαντικά θέματα του κλάδου όπως η ποιότητα, η πιστοποίηση και η κατοχύρωση του επαγγέλματος. Καταγράφηκαν ιδέες και προτάσεις προς επεξεργασία από τις ομάδες εργασίας του συνδέσμου.
  • Xαιρετισμούς απηύθυναν οι μεγάλοι χορηγοί του προγράμματος δράσεων του ΣΕΚΑ, κ.κ.Γιώργος Καλογεράκης εκ μέρους της ELVIAL, Χρήστος Λουκάς εκ μέρους της EUROPA και Γιώργος Μπολιάς εκ μέρους της ΝΕΟΚΕΜ.

DAY 2

Η δεύτερη συνάντηση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Απριλίου με θέμα «Τα μυστικά του καλού κουφώματος».

Στο πάνελ της συζήτησης ήταν οι πρώην πρόεδροι κ.κ.Γιώργος Μυλωνάκης και Κώστας Λένος, ο νυν πρόεδρος κ.Κώστας Διαμαντής και το μέλος του Δ.Σ και ταμίας του συνδέσμου κ.Νίκος Πρεβελιανάκης.

Τον συντονισμό της συζήτησης είχε ο κ.Σωκράτης Ξανθόπουλος, διευθυντής της ENERGY LINE και υπεύθυνος επικοινωνίας του ΣΕΚΑ.

Συζητήθηκαν φλέγοντα θέματα όπως:

  • Ποια είναι τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν το καλό κούφωμα;
  • Tι πρέπει να προσέχει ο ιδιώτης όταν επιλέγει κουφώματα;
  • Tι πρέπει να προσέχει ο ιδιώτης όταν επιλέγει κατασκευαστή;

Στην συνέχεια έγινε ενημέρωση από τον κ.Σωκράτη Ξανθόπουλο για το 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο «Αλουμίνιο & Κατασκευές».

Τέλος την δουλειά της ομάδας που συστάθηκε μετά το 12ο Πανελλήνιο συνέδριο, για την «Πρωτοβουλία για την ανάπτυξη της Ενεργειακής Κουλτούρας», παρουσίασε ο συντονιστής της κ.Γιώργος Καλογεράκης και το μέλος της ομάδας κ.Ηλίας Πατέλης.

Ευχαριστούμε όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς του προγράμματος δράσεων και εκδηλώσεων του ΣΕΚΑ και ιδιαιτέρως ευχαριστούμε την διοργανώτρια εταιρεία της DOMOTEC για την άψογη συνεργασία.

Απάντηση