ΣΕΚΑ: Με ιδιαίτερη επιτυχία η ημερίδα στη Λάρισα

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η ημερίδα που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου (Σ.Ε.Κ.Α.), με τη συμβολή της εταιρείας EXALCO A.E., που στήριξε την εκδήλωση με την ειδική χορηγία της, στις 13 Οκτωβρίου στη Λάρισα, στην Αίθουσα του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών (Σ.Θ.Ε.Β.).

Η ημερίδα προλογίστηκε από τον αντιπρόεδρο του ΣΕΚΑ κ. Σταύρο Δεμένεγα, ο οποίος συντόνιζε τη συζήτηση. Ακολούθησε η εισήγηση του Γεν. Γραμματέα του ΣΕΚΑ κ. Μιχάλη Σαγιάννη, που παρουσίασε τη φιλοσοφία , το όραμα και τις δράσεις του συνδέσμου.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν οι περίπου 100 παρευρισκόμενοι, κατασκευαστές, αρχιτέκτονες, μηχανικοί, ενεργειακοί επιθεωρητές και διακοσμητές, στην εισήγηση του Προέδρου του Σ.Ε.Κ.Α κ. Κωνσταντίνου Διαμαντή, για το νέο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον», τις αλλαγές και τις τροποποιήσεις του, καθώς είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να συζητήσουν τις απορίες και τους προβληματισμούς τους πάνω σε αυτό.

Η ημερίδα ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση των Προσυνεδριακών Ενεργειών και της Γιορτής στο Γκάζι στις 3/11/16, καθώς και του επερχόμενου 13ου Πανελλήνιου Συνεδρίου «Αλουμίνιο & Κατασκευές» 2017, από τον Οργανωτή και Γ. Διευθυντή της ENERGY LINE κ. Σωκράτη Ξανθόπουλο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, εκπρόσωποι φορέων, όπως:Ο Αντιπεριφερειάρχης Λάρισας, κ. Χρήστος Καλομπάτσιος, o Αντιδήμαρχος Λάρισας, κ. Νίκος Καλτσάς, η Γραμματέας ΣΘΕΒ, κ. Έλενα Καματέρη, ο Γραμματέας ΣΘΕΒ, κ. Αχιλλέας Νταβέλης, η Πρόεδρος του ΣΕΕ Δ.Μ. Καρδίτσας, κ. Σταυρούλα Βαρελά, ο Πρόεδρος του Σωματείου Μηχανοσιδηρουργών Τρικάλων, κ. Χρήστος Γκαραγκούνης και η Πρόεδρος της ΕΔΙΕ, κ. Μιμή Τσιφωντίδου.
Η εντυπωσιακή παρουσία και η πολυσυλλεκτικότητα του κοινού, επιβεβαίωσαν ακόμη μια φορά τη σημασία του θέματος και την απήχηση που έχει μια έγκυρη και υπεύθυνη ενημέρωση.

Το Δ.Σ. του ΣΕΚΑ ευχαριστεί όλους τους εκπροσώπους φορέων που παρευρέθηκαν στη συνάντηση και ιδιαίτερα τους χορηγούς των Δράσεων του ΣΕΚΑ.

Μεγάλοι Χορηγοί είναι οι εταιρείες ELVIAL, EUROPA, NEOKEM, χορηγοί είναι οι εταιρείες ALUMINCO, ΕΤΕΜ, ΚΑΒΟΥΡΑΣ και υποστηρικτής η εταιρεία TEAMROLL.

Απάντηση