ΣΕΚΑ: 1ο After Work Meeting

ΣΕΚΑ

Μια πετυχημένη συζήτηση για το «Εξοικονομώ ΙΙ» με 100 περίπου συμμετέχοντες, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Μαρτίου στο 1ο After Work Meeting του ΣΕΚΑ στο Balux – House Project.


Με ανταλλαγή απόψεων για το νέο πρόγραμμα, τις δυνατότητες και τα προβλήματα που προκύπτουν και με την συμμετοχή πολλών και σημαντικών κατασκευαστών, μελών, φίλων και χορηγών του ΣΕΚΑ.

‘Όλοι έμειναν ευχαριστημένοι από το γεγονός, την συμμετοχή, τον χώρο και την συζήτηση που ήταν θερμή και κάλυψε σφαιρικά το θέμα.

Οι συμμετέχοντες συμφώνησαν ότι το πρόγραμμα είναι σημαντικό για την αγορά και θα απελευθερώσει μεγάλο αριθμό έργων.

Ωστόσο δεν έχει νόημα αν ο πελάτης δεν μπορεί να επενδύσει σε αυτό, σε ότι αφορά την συμμετοχή του.

Οι κατασκευαστές πρέπει και μπορούν να διεκδικήσουν πελάτες στο πλαίσιο του προγράμματος και να έχουν τις προδιαγραφές και την οικονομική υγεία που απαιτείται για να μπορέσουν να υλοποιήσουν τα έργα.

Οι μικροί κατασκευαστές αναγκάζονται να εγκλωβίζονται από εταιρείες που διαχειρίζονται μεγάλο αριθμό αιτήσεων, χωρίς αυτοί να έχουν ουσιαστικά οφέλη από το πρόγραμμα.

Η αρμονική συνεργασία των ποιοτικών κατασκευαστών, των μηχανικών και των προμηθευτών είναι απαραίτητη για την ουσιαστική αξιοποίηση του προγράμματος.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

  • Άνοιγμα – Σωκράτης Ξανθόπουλος, Energy Line, Οργανωτής
  • Συντονιστής – Νίκος Βλαχάκης, Διευθύνων Σύμβουλος Νeokem, Διακεκριμένος Χορηγός
  • Εισαγωγή – Κώστας Διαμαντής, Πρόεδρος ΣΕΚΑ
  • Σύντομη παρουσίαση – Γιώργος Ηλιάδης, Swiss Spacer, Ειδικός χορηγός
  • Κύριος ομιλητής – Γιώργος Μαρκογιαννάκης, Μηχανολόγος Μηχανικός, MSc , Ενεργειακός Σύμβουλος

Ακολούθησαν ερωτήσεις, διάλογος και παρεμβάσεις επί του θέματος.

Χαιρέτησαν οι διακεκριμένοι χορηγοί:

  • Γιώργος Καλογεράκης – Elvial
  • Νίκος Βλαχάκης – Νeokem
  • Σπύρος Γριβέας – Aluminco
  • Ανδρέας Τσιπόπουλος – Inver

Σύνοψη βασικών συμπερασμάτων.

Έγινε καταγραφή των ερωτήσεων, οι οποίες θα προωθηθούν στους αρμόδιους του Υπουργείου και οι απαντήσεις θα αποσταλούν σε όλους τους συμμετέχοντες καθώς και στα μέλη του ΣΕΚΑ.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το κέρασμα και το ιδιαίτερο περιβάλλον του Balux – House Project.

Ραντεβού δόθηκε στο επόμενο After Work Meeting τον Ιούνιο, που θα είναι αφιερωμένο στους αρχιτέκτονες και την συνεργασία τους με τους ποιοτικούς κατασκευαστές του ΣΕΚΑ.

Print Friendly, PDF & Email

Απάντηση