ROADSHOW 2014, πάμε γερά! Συναντήσεις του ΔΙΚΤΥΟΥ ALUMINCO σε όλη την Ελλάδα!

Μια σειρά εποικοδομητικών συναντήσεων στη Λαμία, τα Χανιά, την Τρίπολη και τη Θεσσαλονίκη, ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία η ALUMINCO DREAM TEAM – η ομάδα που κερδίζει! σε συνεργασία με τα τοπικά της εμπορικά καταστήματα, «Πάμε γερά!» είπαν όλοι οι συνεργάτες αλουμινοκατασκευαστές στους οποίους απευθύνονταν οι ημερίδες, η συμμετοχή των οποίων ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς ο σκοπός των συναντήσεων της ALUMINCO ήταν η άμεση επαφή με τα στελέχη της εταιρείας, η συζήτηση πάνω σε κοινά θέματα συνεργασίας και η απευθείας εμπορική ενημέρωση γύρω από νέα προϊόντα και θέματα marketing, που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

Σε όλες τις εκδηλώσεις παρευρέθηκαν και μίλησαν στελέχη της εταιρείας, με επικεφαλής πάντα τον εμπορικό διευθυντή της ALUMINCO, κο Αργύρη Καρρά, ο οποίος μίλησε για το όραμα της ALUMINCO και τη θέση της στην παγκόσμια αγορά σήμερα, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Στην ALUMINCO δεν έχουμε όνειρα. Έχουμε στόχους! Και οι στόχοι της εταιρείας μας συμπίπτουν με το όραμα μας. Η ALUMINCO έχει όραμα να μεγαλώσει και να γίνει μια Παγκόσμιας κλάσης εταιρεία, που θα αναγνωρίζεται για τα Μοναδικά και Ποιοτικά της προϊόντα και θα είναι πόλος έλξης συνεργατών σε όλο τον κόσμο. Είμαι πολύ ευτυχής που το όραμα αυτό, το ασπάζεται όλη η ομάδα της ALUMINCO.”

Ιδιαίτερη αίσθηση και ικανοποίηση προκάλεσε και το μήνυμα αισιοδοξίας που μετέδωσε ο κος Αργύρης Καρράς. «Η ALUMINCO είναι μια εταιρεία που αναπτύσσεται ακόμα και μέσα στην κρίση! Έχει τους καλύτερους δείκτες ανάπτυξης στην αγορά, είναι σταθερή και το πιο σημαντικό είναι ότι θα είναι εδώ και αύριο για τους συνεργάτες της, καθώς έχει διάδοχη κατάσταση και ήδη περνάει στη Νέα Γενιά».

Η θεματολογία που αναπτύχθηκε ήταν:

• Η οικογένεια ALUMINCO – Όλοι εμείς – η ομάδα που κερδίζει!
• Εμπορικά καταστήματα ALUMINCO
• Αμεσότητα – Εξυπηρέτηση – Συνεργασία
• Σχεδιασμός, Πιστοποιήσεις, Τεχνικά έντυπα, Εκπαίδευση
• Ενεργειακά συστήματα αλουμινίου Clima
• Ολοκληρωμένα συστήματα – Πιστοποιημένα εξαρτήματα
• Υποστήριξη – Διαχείρηση Μεγάλων Έργων
• Κερδίστε από το πρόγραμμα «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ»
• Marketing – Επικοινωνία – Συνέργειες
• Ένα δυνατό εργαλείο στα χέρια σας
• 31 τρόποι για να σας παρακαλούν οι πελάτες Σε κάθε συνάντηση της ALUMINCO, μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους τυχερούς που, μετά την κλήρωση, κέρδισαν ένα εισιτήριο διαρκείας για την αγαπημένη τους ομάδα.

Αναμνηστικά δώρα, βεβαίωση συμμετοχής και ειδικό έντυπο για την εκδήλωση, μοιράζονταν σε όλους όσους συμμετείχαν στις ημερίδες. Οι βραδιές έκλειναν ευχάριστα σε ατμόσφαιρα ζεστή και φιλική, με το φιλόξενο δείπνο που προσφέρει η ALUMINCO στους συνεργάτες της.

Όλες οι εκδηλώσεις καλύφθηκαν με συνεντεύξεις, φωτογραφήσεις και βιντεοσκοπήσεις, από τα τοπικά ηλεκτρονικά ΜΜΕ. Για άλλη μια φορά, μέσα από αυτές τις συναντήσεις, εκφράστηκε απόλυτα η πεποίθηση της εταιρείας ότι η ALUMINCO, οι κατασκευαστές και οι έμποροι είναι μία ΟΜΑΔΑ και με το πνεύμα αυτό λειτουργούν, υπάρχουν και αναπτύσσονται!

Πλούσιο ενημερωτικό και οπτικοακουστικό υλικό στο www.aluminco.com, www.facebook.com/alumincosystems και www.youtube.com/channel της ALUMINCO.

Απάντηση