Πρωτοπορία + πρωτοτυπία + καινοτόμες λύσεις = Themelio Software

Πρωτοπορία + πρωτοτυπία + καινοτόμες λύσεις = Themelio Software

Η αναβάθμιση όχι μόνο των προϊόντων αλλά και των υπηρεσιών της THEMELIO Software γίνεται με πολλούς τρόπους. Η πιο πρόσφατη προσθήκη, στη λίστα με τις εξελίξεις του 2022, είναι η δημιουργία καναλιού στο YouTube.


Η αναβάθμιση όχι μόνο των προϊόντων αλλά και των υπηρεσιών μας γίνεται με πολλούς τρόπους. Η πιο πρόσφατη προσθήκη, στη λίστα με τις εξελίξεις του 2022, είναι η δημιουργία του καναλιού μας στο YouTube.

Στο κανάλι μας Themelio Software, μπορεί ο οποιοσδήποτε να πάρει μία γεύση από τα προϊόντα μας.

Ένας νέος χρήστης μπορεί να λύσει μία απορία, οποιαδήποτε στιγμή μέσα στη μέρα του, απλώς βλέποντας το αντίστοιχο βίντεο. Ένας έμπειρος χρήστης από την άλλη, μαθαίνει για τις καινούριες δυνατότητες του προγράμματός του (ProfilGOLD, Profil Εξοικονομώ) ή/και της εφαρμογής του (MyProfil).

Τα προϊόντας της εταιρείας είναι φτιαγμένα έτσι, ώστε να κάνουν τη δουλειά των χρηστών τους πιο εύκολη, απλή κι ευχάριστη. Αυτό που καταφέρνει αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες της με έξυπνους τρόπους, είναι να κάνει και την υποστήριξή τους αντίστοιχη!

Βάζει τέλος στα τετριμμένα ωράρια εξυπηρέτησης και στην αναμονή στα τηλέφωνα, γνωρίζοντας πως κανείς δεν έχει χρόνο γι’ αυτά!

Μη ξεχάσετε! Like & subscribe.

Απάντηση