Πρόγραμμα Εκδηλώσεων στην έκθεση DOMOTEC 2016

Ομιλίες παγκοσμίου φήμης παρουσιάζουν στις εκδηλώσεις της DOMOTEC και της BUILDING GREEN θέματα αιχμής για το μέλλον της δόμησης και όλες τις νέες τάσεις για την ανακαίνιση κτιρίων στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο!

Οι εκδηλώσεις αυτές, θα αποτελέσουν σημείο συνάντησης του κλάδου για αρχιτέκτονες, μηχανικούς, διακοσμητές, τεχνικές εταιρείες και γραφεία μελετών που θα λάβουν πλήρη ενημέρωση σε όλα τα θέματα που τους αφορούν άμεσα:
Πέμπτη 7 Απρίλιου / 14.00-17.00
Συνεδριακή Αίθουσα C2

Κλειστή ημερίδα με θέμα: «Ανάγκες της Ρωσικής αγοράς στον τομέα των κατασκευών και δομικών υλικών»
Η έκθεση DOMOTEC που πραγματοποιείται 7-10 Απριλίου 2016 στο Metropolitan Expo, προσφέρει στις εταιρείες που συμμετέχουν μια μοναδική εμπορική ευκαιρία για εξωστρέφεια στον γιγαντιαίο κλάδο κατασκευών της Ρωσίας!
Αποστολή επαγγελματιών – μελών της Ένωσης Ρώσων Κατασκευαστών σε συνεργασία με το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο, επισκέπτεται την έκθεση με σκοπό να πραγματοποιήσει επιχειρηματικές συναντήσεις και να συνάψει εμπορικές συμφωνίες με τις ελληνικές εταιρείες που συμμετέχουν.
Στα πλαίσια της επιχειρηματικής αποστολής προγραμματίζεται την Πέμπτη 7 Απριλίου, κλειστή επιχειρηματική ημερίδα με θέμα «Οι Ελληνικές επιχειρήσεις στην Ρωσική αγορά κατασκευών και δομικών υλικών» με την παρουσίαση των ρωσικών επιχειρήσεων που συμμετέχουν στην αποστολή, η οποία έχει ως επικεφαλής τον Πρόεδρο της Ένωσης κύριο V.Yakovlev.

Παρασκευή 8 Απριλίου / 17.00 – 19.00
Συνεδριακή Αίθουσα C2

RE-INNOVATION
Οι νέες τάσεις στη σύγχρονη σχεδίαση και ανοικοδόμηση κτιρίων και επαγγελματικών χώρων. Διακεκριμένοι ξένοι και Έλληνες ομιλητές παρουσιάζουν πρότυπα και case studies σχετικά με ανακαινίσεις, αναπλάσεις χώρων και κτιρίων και την ενεργειακή τους απόδοση. Η εκδήλωση αφορά στους αρχιτέκτονες, μηχανικούς, σχεδιαστές, διακοσμητές καθώς και στον κλάδο της δόμησης και των ξενοδοχείων.
17:00 – 17:15 : Welcome
17:15 – 17:30 : Ένα όραμα για το μέλλον της φιλοξενίας: τρεις αρχές στο design που δίνουν έμφαση στην αξία των ανθρώπων – Enrico Glauco Cleva, Αrchitect
17:30 – 17:45 : Δημιουργική καθαρά μηδενική ενέργεια στο σύγχρονο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό – Maurizio Favetta, Αrchitect
17:45 – 18:00 : Παρουσίαση του πρώτου κτίριου LEED Platinum στην Ελλάδα: Νηπιαγωγείο “Ιωάννης Μ. Καρράς” του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος. – Μαρία Στεφανίδου, Αρχιτέκτων-Μηχανικός
8-9-10 Απριλίου / 10.00 – 20.00
Aίθουσα 4
BUILDING GREEN – OPEN SPACE 16
Στον ανοιχτό χώρο του open space θα πραγματοποιηθούν καθημερινές παρουσιάσεις, case studies και προβολές λύσεων και εφαρμογών που παρουσιάζονται μέσα στην έκθεση σχετικά με την αειφορία, την πράσινη δόμηση, τις ΑΠΕ και τις τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας, στα υφιστάμενα και στα νέα κτίρια και στο δομημένο περιβάλλον.
Παρασκευή 8 Απριλίου 2016
Biomass Day + Bioenrgy4business

Σάββατο 9 Απριλίου 2016
Ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων
Η Αειφορία στον Τουρισμό και το Πρότυπο Παθητικού Κτηρίου

Κυριακή 10 Απριλίου 2016
Σύγχρονα βιοκλιματικά κτίρια και εφαρμογές στην Ελλάδα

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

Απάντηση