Με σύνθημα «Κοιτάμε Μπροστά» το 7ο Συνέδριο Κατασκευαστών της ΠΟΒΑΣ θα πραγματοποιηθεί στην πόλη των Τρικάλων από Παρασκευή 19 έως και Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018 στο Ξενοδοχείο «Ananti City Resort».

Όλα έτοιμα για την έναρξη του μεγάλου γεγονότος και σε συνέχεια των προσπαθειών για την ενημέρωση και ανάπτυξη του Κλάδου, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών (ΠΟΒΑΣ) διοργανώνει σε συνεργασία με τις εταιρείες Profilmedia και την Profilgroup μία ακόμα μεγάλη Πανελλήνια συνάντηση των Κατασκευαστών από την οποία θα προκύψουν οι στόχοι για το μέλλον που θέλουν να δημιουργήσουν.

Η Ελληνική Ένωση Αλουμινίου διοργάνωσε το Διεθνές Forum στο Μέγαρο Μουσικής από 20-21 Ιουνίου 2018 με θέμα Ελληνικό Αλουμίνιο, Επενδύσεις – Εξωστρέφεια – Αειφορία, όπου δυναμικό και ξεχωριστό «παρών» έδωσαν οι βιομηχανίες του κλάδου. Συμμετείχαν καταξιωμένοι ομιλητές, παράγοντες της Πολιτείας και από το χώρο της Αρχιτεκτονικής. Το Ελληνικό Αλουμίνιο είναι ένας από τους εξαγωγικούς κλάδους με διεθνώς πιστοποιημένα προϊόντα, ένας Κλάδος σημαντικός για την Εθνική Οικονομία και την Ανάπτυξη.

Tη μοναδική και απόλυτη προστασία από τη διάβρωση με τη μέθοδο της προανοδίωσης παρουσιάζει η Elvial με την πλήρως αυτοματοποιημένη γραμμή που λειτουργεί μόνο στις εγκαταστάσεις της στην Ελλάδα.

Ακόμη ένα εξειδικευμένο σεμινάριο με αντικείμενο: «Παρόν & Μέλλον στον σχεδιασμό προσόψεων κτηρίων μεγάλης επισκεψιμότητας», οργανώθηκε από την Elval Colour με επιτυχία στις 19 Ιουνίου 2018 στο Μουσείο Γουλανδρή.

Τα καινοτόμα συστήματα της Alumil συνεχίζουν να κοσμούν εντυπωσιακά κτήρια. Πρόσφατα τα συστήματα της εταιρείας χρησιμοποιήθηκαν στο Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο της Αλεξανδρούπολης, στη δυναμική επιστροφή του ιστορικού Ξενοδοχείου Capsis στη Ρόδο και στο υπερπολυτελές Ξενοδοχείο 5 αστέρων Nana Princess Hotel στη Χερσόνησο της Κρήτης.

Η Aluminco αποτελεί μία σημαντική εξαγωγική βιομηχανία της χώρας και ένα εξαιρετικό παράδειγμα μετεξέλιξης μιας οικογενειακής εταιρείας, που δραστηριοποιούνταν κατά βάση στην εγχώρια αγορά, σε μια ισχυρή, υπερσύγχρονη, εξαγωγική επιχείρηση απολαμβάνοντας σημαντική διεθνή αναγνώριση.

H νέα διαφημιστική καμπάνια για το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Κατ΄Οίκον ΙΙ» της Αluminco συνεχίζεται στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στη συνέχεια γνωρίστε το νέο E68 ανοιγόμενο θερμομονωτικό σύστημα της Εtem με υψηλή θερμομόνωση και άριστη υδατοστεγανότητα στο χαμηλότερο βάρος της αγοράς.

Τέλος, η Europa Profil Αλουμίνιο διαθέτει μια μελετημένη και εμπλουτισμένη γκάμα πιστοποιημένων συρόμενων θερμομονωτικών συστημάτων με τις περισσότερες πιθανές επιλογές προφίλ για αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων.

Η εταιρεία Exalco συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία και υψηλή προσέλευση τα σεμινάρια με στόχο την ενημέρωση των συνεργατών-κατασκευαστών της για τα νέα πρωτοποριακά συστήματά της.

Απάντηση