Με θέα τον Θεσσαλικό κάμπο η πόλη των Τρικάλων θα φιλοξενήσει το 7ο Συνέδριο Κατασκευαστών από Παρασκευή 19 έως και Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018 στο Ξενοδοχείο «Ananti City Resort» 5 αστέρων.

Με δυναμικούς ρυθμούς και ξεχωριστές εκδηλώσεις συνεχίζεται η χρονιά για τον κλάδο του αλουμινίου. Λίγο πριν από το 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο που θα γίνει στα Τρίκαλα 19-20-21 Οκτωβρίου 2018, στο Αnanti Resort, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών στο πλαίσιο της αποτελεσματικής προβολής του Συνεδρίου και της διαμόρφωσης της θεματολογίας, οργάνωσε δυο προσυνεδριακές συναντήσεις. Η πρώτη πραγματοποιήθηκε στο Ναύπλιο το Σάββατο 5 Μαΐου 2018, στον Ιστορικό χώρο του Βουλευτικού, Πρώτη Βουλή των Ελλήνων και η δεύτερη το Σάββατο 16 Ιουνίου στη Βέροια, στο χώρο του Επιμελητηρίου Ημαθίας. Επαγγελματίες από τον κλάδο του Αλουμινίου και Σιδήρου έδωσαν το «παρών» για να ενημερωθούν για τις εξελίξεις, το μέλλον και τις προοπτικές του Κλάδου.

Ακολούθησε το Διεθνές Forum «Ελληνικό Αλουμίνιο: «Επενδύσεις, Εξωστρέφεια, Αειφορία» 20 – 21 Ιουνίου 2018 που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία η Ελληνική Ένωση Αλουμινίου (E.E.A.). Οι ομιλητές αναφέρθηκαν στις σύγχρονες εξελίξεις της βιώσιμης αρχιτεκτονικής, τα χαρακτηριστικά του αλουμινίου που ταιριάζουν στις τάσεις αυτές, και το πώς αξιοποιούνται τα πιστοποιημένα συστήματα αλουμινίου για να υποστηρίξουν και να διαμορφώσουν τις αναδυόμενες αρχιτεκτονικές τάσεις.

Συνεχίζουν το έργο τους με νέα σύνθεση στα Δ.Σ. ΠΟΒΑΣ, και ΣΕΚΑ. Έπειτα από τις αρχαιρεσίες ο κ. Θεόφιλος Παγιάτης παραμένει στην προεδρεία της ΠΟΒΑΣ. Για την «ανανεωμένη εντολή» που έλαβε να συνεχίσει στους ίδιους δυναμικούς ρυθμούς και με ξεχωριστές δράσεις που προάγουν την ποιότητα των τελικών προϊόντων και σέβονται τον κλάδο μίλησε στο Profil Energy ο κος Θεόφιλος Παγιάτης.

Ίδιο σκηνικό και στο ΣΕΚΑ όπου ο κ. Κωνσταντίνος Διαμαντής συνεχίζει να έχει τα ηνία για ακόμη μια διετία. Υπηρετώντας την αέναη εξερεύνηση και πρόοδο της αρχιτεκτονικής επιστήμης, το Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής και η Alumil πραγματοποίησαν Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό με την ονομασία «Arxellence» για τον σχεδιασμό Δημοτικής Βρεφονηπιακής Μονάδας και Αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων, με αρχές αειφόρου σχεδιασμού και την βέλτιστη εφαρμογή και ανάδειξη των καινοτόμων προϊόντων της Alumil.

Για το νέο κανονισμό πυροπραστασίας κτιρίων με βάση τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές αναφέρεται στο άρθρο του ο κος Γιώργος Μιχαλάτος, Διευθυντής του τμήματος Πιστοποιήσεων της Elval Colour. Η Alumil προσφέρει µία ολοκληρωμένη ποικιλία από βιοκλιματικές πέργκολες, υψηλής ποιότητας και προηγµένης τεχνολογίας.

Σε ένα έτος καθολικής αναγνώρισης των καινοτομιών, της ανάπτυξης και της εξωστρέφειας της Elvial, αναδεικνύεται το 2018. Επίσης η εταιρεία δίνει δυναμικό «παρών» σε σημαντικά εκθεσιακά γεγονότα τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων, εντυπωσιάζοντας με τεχνολογίες καινοτομιών τους επισκέπτες.

Με πολλαπλή παρουσία στην Dοmotec η Europa Profil Αλουμίνιο παρουσίασε νέα αρχιτεκτονικά συστήματα και εισήγηση για την «Ενεργειακή αναβάθμιση κτηρίων – Καλές πρακτικές».

Νέες αξιόπιστες λύσεις που συνδυάζονται αρμονικά με όλες τις αρχιτεκτονικές ανάγκες δημιούργησε Exalco. Πρόκειται για τα νέα συστήματα, Albio 256 Thea και ALBIO 129C Advanced και την Exalco Pergola.

Με 102 χρόνια δυναμικής πορείας και ανάπτυξης στην Ελλάδα και το εξωτερικό συνεχίζει η Domus να προσφέρει καινοτόμες λύσεις στον χώρο της ασφάλειας του κουφώματος. Τέλος, θέλουμε να σας ευχηθούμε καλό Καλοκαίρι με υγεία και αισιοδοξία, ελπίζοντας για ένα καλύτερο Φθινόπωρο, μιας και το νέο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ΄Οίκον» θα δώσει μια ανάσα στην αγορά.

Απάντηση