Δημοσιεύθηκε σε Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως η Προκήρυξη του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον II», που θα υλοποιηθεί στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020. Όπως αναφέρεται στην προκήρυξη, “το Πρόγραμμα με τίτλο «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ» έχει στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας στον οικιακό κτηριακό τομέα, τη μείωση των εκπομπών ρύπων που συμβάλλουν στην επιδείνωση του φαινομένου του θερμοκηπίου και την επίτευξη καθαρότερου περιβάλλοντος”.


Με δυναμικούς ρυθμούς ξεκίνησε η νέα χρονιά για τον Κλάδο του Αλουμινίου. Το ιστορικό Σωματείο της Νίκαιας όπως κάθε χρόνο πραγματοποίησε την εκδήλωση που έχει γίνει θεσμός πλέον και σημείο συνάντησης των ανθρώπων του Κλάδου, στο ξεκίνημα κάθε νέου έτους.

Ακολούθησαν δυο σημαντικά εκθεσιακά γεγονότα η Infacoma & Aquatherm Athens και η HORECA.

Στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας από τις 9 έως τις 12 Φεβρουαρίου με 24.500 εμπορικούς επισκέπτες από 18 χώρες, 630 επαγγελματικά «ραντεβού» μεταξύ Ελλήνων εκθετών και εκπροσώπων από εννέα χώρες, αλλά και με 230 εκθέτες έριξαν αυλαία οι Infacoma & Aquatherm Athens 2018, ξεπερνώντας τους στόχους που είχαν θέσει.

Τις ίδιες ημερομηνίες άνοιξε τις πύλες της με ιδιαίτερη επιτυχία και η 13η HORECA. Το πλέον ουσιαστικό και στοχευμένο εμπορικό forum στην Ελλάδα με κατακόρυφη αύξηση των ποιοτικών επισκεπτών από 49.712 επιχειρήσεις.

Και τα γεγονότα δεν σταματούν εδώ…

Στον παλμό των προετοιμασιών του 7ου Συνεδρίου Κατασκευαστών και σε συνέχεια των προσπαθειών για την ενημέρωσή και ανάπτυξη του κλάδου, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών (ΠΟΒΑΣ) διοργανώνει σε συνεργασία με την Profilmedia & την Profilgroup μία ακόμα μεγάλη συνάντηση του Κλάδου από την οποία θα προκύψουν οι στόχοι για το μέλλον που θέλουμε να δημιουργήσουμε. Με θέα τον Θεσσαλικό κάμπο η πόλη των Τρικάλων θα φιλοξενήσει το 7ο Συνέδριο Κατασκευαστών από Παρασκευή 19 έως και Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018 στο ξενοδοχείο Ananti City Resort (5 αστέρων).

Υπηρετώντας την αέναη εξερεύνηση και πρόοδο της αρχιτεκτονικής επιστήμης, το Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής και η Alumil προκηρύσσουν στο Δήμο Διονύσου Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό με την ονομασία «Arxellence» για τον σχεδιασμό Δημοτικής Βρεφονηπιακής Μονάδας και Αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων, με αρχές αειφόρου σχεδιασμού και την βέλτιστη εφαρμογή και ανάδειξη των καινοτόμων προϊόντων της Alumil.

Η Εtem παρουσιάζει το νέο σύστημα Ε32 συρόμενο θερμομονωτικό είναι το πιο οικονομικό της αγοράς, στην κατηγορία του και είναι ιδανικό για αντικατάσταση κουφωμάτων.

Η Elvial δείχνει εντυπωσιακούς ρυθμούς ανάπτυξης, επενδύοντας σημαντικά κεφάλαια σε καινοτόμες ιδέες και εφαρμόζοντας σύγχρονες τεχνολογίες και μεθόδους διοίκησης. Σχεδιάσει και αναπτύξει ολοκληρωμένα συστήματα αλουμινίου. Με την ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων και υπηρεσιών που διαθέτει, η Elvial δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της για επιλογή ριζικής και μόνιμης λύσης στις επιθυμίες τους.

Η Exalco δημιούργησε τη νέα πολυτελή σειρά Premium, που περιλαμβάνει πρωτοποριακά θερμοδιακοπτόμενα συστήματα, σχεδιασμένα με βάση τις πιο σύγχρονες αρχιτεκτονικές απαιτήσεις.

Η Europa διαθέτει μια μελετημένη και εμπλουτισμένη ποικιλία πιστοποιημένων θερμομονωτικών συστημάτων με τις περισσότερες πιθανές επιλογές προφίλ για κάθε χρήση και συνδυασμό.

sync=”true”>

Απάντηση