Profil Energy: Τεύχος 73, Ιού. – Αύγ. 2015

Με νέα σύνθεση συνεχίζουν το έργο τους Ελληνική Ένωση Αλουμινίου και Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών. Τα ηνία της ΕΕΑ ανέλαβε ο κ. Γιώργος Δουκίδης, µετά τον πρόωρο χαµό του Λευτέρη Ταφρόγλου, µίας σηµαντικής φυσιογνωµίας του αλουµινίου, που συνέδεσε την 40χρονη και πλέον παρουσία του µε την αναπτυξιακή πορεία του κλάδου.

Ο εκλιπών, στέλεχος του οµίλου Βιοχάλκο από τα τέλη της δεκαετίας του 1970, ήταν από τους ανθρώπους που πρωτοστάτησαν στην καταξίωση των ποιοτικών πιστοποιηµένων κουφωµάτων αλουµινίου στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Ο Λευτέρης Ταφρόγλου πρωτοστάτησε σε κλαδικές πρωτοβουλίες για την καθιέρωση τεχνικών και ποιοτικών προδιαγραφών στα κουφώµατα, στην εκπαίδευση των κατασκευαστών, στη συνεχή ενηµέρωση του τεχνικού κόσµου, ενώ εκπροσώπησε κατ’ επανάληψη ως Πρόεδρος την Ελληνική Ένωση Αλουµινίου σε διεθνείς κλαδικούς φορείς όπως η EURAS και η ESTAL.

Αλλαγή και στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΒΑΣ, έπειτα από τις εκλογές που διεξήχθησαν στα µέσα του καλοκαιριού, αναδείχθηκε νέο ∆.Σ. µε νέα πρόσωπα και Πρόεδρο τον κο Θεόφιλο Παγιάτη από το Σωµατείο της Νίκαιας – Κορυδαλλού.

Εξωστρέφεια, Συνεχής Βελτίωση, Έρευνα και Ανάπτυξη, είναι οι τρεις άξονες στους οποίους στηρίζεται και προχωρά δυναµικά στο µέλλον η εταιρεία ELVAL COLOUR. O Γενικός Διευθυντής της ELVAL COLOUR κ. Ιωάννης Αγγελής σε µια εκ βαθέων συνέντευξη αναφέρεται στη δράση της εταιρείας εντός και εκτός συνόρων και στην γκάµα των προϊόντων της ELVAL COLOUR που αφορά στο ΚΕΛΥΦΟΣ του κτηρίου αλλά και στην εταιρική ταυτότητα, στην εσωτερική αρχιτεκτονική και διακόσµηση.

Ακόµη ο κ. Θανάσης Δεληγιάννης, Διευθυντής Marketing της ΕΤΕΜ µιλά για την εταιρεία που έχει µετατρέψει την κρίση σε ευκαιρία για καινοτοµίες. Μια εταιρεία που πρωτοπορεί και δηµιουργεί προϊόντα υψηλής αισθητικής και ποιότητας, τα οποία καλύπτουν από τις πιο απλές µέχρι και τις πιο σύνθετες ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών.

Εταιρείες του κλάδου «πρωταγωνιστούν» σε σηµαντικά έργα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Τα αρχιτεκτονικά συστήµατα της ALUMIL επιλέχθηκαν για 5 µείζονoς σηµασίας τουριστικές επενδύσεις στη Χαλκιδική, που µεταµορφώνουν κάθετα το τουριστικό “προφίλ” της Βορείου Ελλάδας.

Η EUROPA συµµετέχει στην προµήθεια προϊόντων διέλασης για την κατασκευή του Μουσείου του Λούβρου στο Άµπου Ντάµπι µε ειδικά σχεδιασµένα προφίλ υψηλών προδιαγραφών!

Τα συστήµατα της εταιρείας EXALCO δίνουν τη δική τους λάµψη στην πόλη του φωτός. ∆υο µεγάλα έργα της γαλλικής πρωτεύουσας «φέρουν» µοναδικά προφίλ EXALCO!

Τέλος, συστήµατα της εταιρείας ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ χρησιµοποιήθηκαν σε έργα στην Τουρκία, στο Ντουµπάι, στο Άµπου Ντάµπι και στη Μάλτα.

[quote font=”1″ arrow=”yes”]Με σύνθημα «αλλάζουμε σε έναν κόσμο που αλλάζει» το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο «Αλουμίνιο & Κατασκευές» έρχεται το Νοέμβριο στην Κατερίνη…για να παρουσιάσει τα νέα δεδομένα και να μεταδώσει προβληματισμούς και σκέψεις.[/quote]

Print Friendly, PDF & Email

Απάντηση