Tο 2018 επιφυλάσσει υπέροχα γεγονότα… οι προετοιμασίες του 7ου Συνεδρίου Κατασκευαστών ξεκίνησαν. Σε συνέχεια των προσπαθειών για την ενημέρωση και ανάπτυξη του Κλάδου, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών (ΠΟΒΑΣ) διοργανώνει σε συνεργασία με την Profilmedia & την Profilgroup μία ακόμα μεγάλη συνάντηση του Κλάδου από την οποία θα προκύψουν οι στόχοι για το μέλλον που θέλουμε να δημιουργήσουμε. Από Παρασκευή 19 έως και Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018 το Ξενοδοχείο Ananti City Resort στα Τρίκαλα υποδέχεται αυτό το ξεχωριστό γεγονός.

 • Η έλευση του νέου χρόνου που ανατέλλει, ας γίνει προμήνυμα για μια διαφορετική χρονική περίοδο, σύμπνοιας αλληλοβοήθειας και εθνικής ανάτασης. Πάντα κάθε νέο γεννά την ελπίδα για κάτι καλύτερο. Γεννά την προσδοκία και την προσμονή για κάτι πιο θετικό. Ας ευχηθούμε όλοι μας αλλά και ο καθένας ξεχωριστά με πράξεις, με όσες δυνάμεις διαθέτουμε, το 2018 να περιοριστούν και να ελαχιστοποιήσουμε σε σημαντικό βαθμό τα τεράστια και πρωτόγνωρα προβλήματα που αντιμετωπίζει η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων.
 • Η χρονιά που φεύγει έδωσε το έναυσμα για σημαντικές προσπάθειες και ξεχωριστές πρωτοβουλίες από ανθρώπους και φορείς του κλάδου.Μία από αυτές το 13o Πανελλήνιο Συνέδριο «Αλουμίνιο & Κατασκευές».
 • Επίσης το Archisearch.gr και η Akzo Nobel Powder Coatings πραγματοποίησαν με ιδιαίτερη επιτυχία το Συνέδριο «Color in Architecture». Σημαντικοί ομιλητές από το χώρο της αρχιτεκτονικής, του design, των τεχνών και της μόδας μίλησαν για τη σχέση τους με το χρώμα και τις τάσεις.
 • Στις 28 Ιανουαρίου 2018, ημέρα Κυριακή, η Ένωση Καταστηματαρχών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών Νίκαιας και Κορυδαλλού (ENKAΣ) πραγματοποιεί την εορταστική εκδήλωση «Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας» στο χώρο εκδηλώσεων «Terra Verde» στη Νίκαια σε συνεργασία με την Profilmedia.
 • Τα συστήματα των ελληνικών διελάσεων πρωταγωνιστούν σε μεγάλα έργα εντός και εκτός συνόρων.
 • Η Alumil αντικατοπτρίζει περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας και συνεχούς ανάπτυξης του προϊόντος. Έχει μαζέψει μια πληθώρα από σημαντικά έργα, τα οποία έχει κατασκευάσει μαζί με συνεργάτες της σ’ όλο τον κόσμο, καθένα από τα οποία έχουν τα δικά τους διακριτικά χαρακτηριστικά και αρχιτεκτονικές απαιτήσεις.
 • Εντυπωσιακές δημιουργίες από όλο τον κόσμο με συστήματα αλουμινίου της Εtem. Κατοικίες, ξενοδοχεία και επαγγελματικά κτίρια με καινοτόμες λύσεις της εταιρείας.
 • Τα συστήματα της εταιρείας Exalco κερδίζουν τις εντυπώσεις και στην πόλη του φωτός. Το έργο Magasins Généraux στα βορειοανατολικά προάστια του Παρισιού ανακατασκευάστηκε με προφίλ της εταιρείας.
 • Επίσης, έργα της Αluminco που αιχμαλωτίζουν και τα πιο απαιτητικά βλέμματα με συνεργάτες που κατατάσσονται στους κορυφαίους κατασκευαστές στον κόσμο.
 • Το νέο συρόμενο σύστημα Νova 100 παρουσιάζει η Europa, που συνδυάζει ευελιξία και οικονομία στην κατασκευή.
 • Η Alfa Press, έχοντας καταγράψει μια επιτυχημένη και πάνω απ’ όλα αναγνωρισμένη πορεία στο πέρασμα του χρόνου δημιούργησε τις σειρές Economy και Premium. Είναι εξαιρετικές επιλογές που εξασφαλίζουν άνεση, ασφάλεια και υψηλή θερμομόνωση σε κάθε χώρο.
 • Εξοικονόμηση χρημάτων και ενέργειας με τα σύγχρονα ενεργειακά κουφώματα energy eco της Μetaloumin.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

Απάντηση