Η «αυλαία» του 2016 κλείνει με σημαντικά για τον κλάδο γεγονότα. Από τις 5 έως και τις 6 Νοεμβρίου στην πόλη της Κοζάνης η ιδιαίτερη επιτυχία του 6ου Συνεδρίου Κατασκευαστών ΠΟΒΑΣ έδωσε ελπίδα για καλύτερες μέρες σε έναν κλάδο που το αξίζει και «κοιτάζει μπροστά». Με προσέλευση μεγαλύτερη των προσδοκιών, οι Σύνεδροι ξεπέρασαν τα 385 άτομα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, με σημαντικούς ομιλητές, ενδιαφέρουσα θεματολογία αλλά και την παρουσίαση πλήθους επιτυχημένων πρακτικών, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αυτής της ξεχωριστής προσπάθειας.

Μετά τα εγκαίνια του ανακαινισμένου showroom στη Θεσσαλονίκη, η ALUMIL, εγκαινίασε το νέο της showroom στην Αθήνα. Απόδειξη των πολλαπλών δυνατοτήτων των συστημάτων αλουμινίου της ALUMIL σε διαφορετικές προδιαγραφές κτηρίων, αποτελεί η πλήρως ανακαινισμένη πρόσοψη του showroom της Αθήνας.

Ακόμη μία ξεχωριστή γιορτή με πολλές συμμετοχές και ελπιδοφόρα μηνύματα για το μέλλον του αλουμινίου πραγματοποιήθηκε στην Τεχνόπολη στο Γκάζι. Στις 3 Νοεμβρίου περίπου 200 άτομα από τον κλάδο του αλουμινίου συμμετείχαν στην προσυνεδριακή συνάντηση του 13oυ Πανελλήνιου Συνεδρίου «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ».

O κ. Στέλιος Κόχυλας ιδρυτής της εταιρείας ANALKO παρουσιάζει την πορεία και την δυναμική δραστηριότητα της εταιρείας στην 40ετή παρουσία της στο χώρο της βαφής.

O Τεχνικός Διευθυντής της εταιρείας ELVAL COLOUR κος Γεώργιος Μιχαλάτος μιλά στο περιοδικό PROFIL Energy για το etalbond® A2, το πιο προηγμένο πάνελ αλουμινίου με άκαυστο πυρήνα.

Στα μέσα Δεκεμβρίου η εταιρεία ALUMINCO παρουσίασε την πρώτη εφαρμογή του συστήματος Open Air στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην πόλη των Ιωαννίνων.

Τα νέα συστήματα PHOS της ALUMIL προσφέρουν μέγιστη ελευθερία και στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, με απεριόριστες δυνατότητες και εξειδικευμένες minimal λύσεις για κάθε αρχιτεκτονική δημιουργία.

Τα θερμομονωτικά συστήματα της EUROPA διαθέτουν ποικιλία μηχανισμών, προσφέροντας ευκολία, ασφάλεια, αντοχή και οικονομία. Επίσης καλύπτουν κάθε τύπο ανοίγματος.

Η EXALCO παρουσιάζει το νέο της σύστημα για υαλοπέτασμα Albio R50. Σχεδιάστηκε βάσει της μακροχρόνιας εμπειρίας της εταιρείας στο χώρο των αρχιτεκτονικών κατασκευών αλλά και της ανάγκης συνεχούς εξέλιξης προς νέα υψηλής ποιότητας προϊόντα.

Το 2016 φεύγει και μια νέα χρονιά ξεδιπλώνεται μπροστά μας! Σ’ αυτό το ξεκίνημα όλοι εμείς από τις εκδόσεις PROFIL σας ευχόμαστε ολόψυχα υγεία, ψυχική δύναμη και να έχουμε όλοι μια εποικοδομητική και δημιουργική νέα χρονιά!

Απάντηση