Ένας χρόνος που όλοι ελπίζουμε να «κρύβει» για όλους υγεία, δημιουργικότητα και ένα ξεχωριστό πιο αισιόδοξο αύριο. Το διάστημα αυτό που πέρασε, ήταν πλούσιο σε εκδηλώσεις και σε μεγάλα γεγονότα, που τράβηξαν τα βλέμματα και την προσοχή των ανθρώπων του κλάδου.

Το 12ο Επετειακό Πανελλήνιο Συνέδριο «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ» πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία τον Νοέμβριο. «Αλλάζουμε σε έναν κόσμο που αλλάζει!» 665 συμμετέχοντες είπαν ΝΑΙ στο μήνυμα του Συνεδρίου. Μια μεγάλη συνάντηση που έληξε με αισιοδοξία και προοπτικές για το άνοιγμα της αγοράς. Mε ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν και μεγάλα εκθεσιακά γεγονότα εκτός συνόρων όπως η BATIMAT στο Παρίσι και η BIG 5 SHOW DUBAI στο Ντουμπάι των Η.Α.Ε. Στρέφοντας το βλέμμα προς το μέλλον συναντάμε ένα ακόμη σπουδαίο εκθεσιακό γεγονός, την INFACOMA, που παραμένει η μεγαλύτερη Διεθνής Έκθεση στον κλάδο των ΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ και των ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ στην Ελλάδα και μία από τις πιο δυναμικές στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, η οποία θα διεξαχθεί από τις 11 έως τις 14 Φεβρουαρίου 2016 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Στην Κωσταντινούπολη η 1η Διεθνής έκθεση για θέματα ασφάλειας, κατασκευής κτιρίων και λύσεων πληροφορικής, η SeSa Build θα ανοίξει τις πύλες τις από τις 25 έως τις 27 Φεβρουαρίου 2016 στο εκθεσιακό κέντρο ICC στη Κωσταντινούπολη.

Ο Πρόεδρος της εταιρείας ΑΝΑLΚΟ κος Στέλιος Κόχυλας μίλησε για τα σαράντα χρόνια μίας ιδιαίτερα θετικής και επιτυχημένης πορείας στο χώρο της βαφής προσφέροντας ποιοτικές και εξειδικευμένες λύσεις με νέες αποχρώσεις και στην ανοδίωση, μια πορεία που αναμένεται να συνεχισθεί και τα επόμενα χρόνια. Τα συστήματα των ελληνικών βιομηχανιών πρωταγωνιστούν σε εντυπωσιακά έργα εντός και εκτός συνόρων. Πεζογέφυρες στην Ντόχα του Κατάρ είναι επενδυμένες από etalbond® FR composite panels της Elval Colour. Με έμφαση στην καινοτομία και στόχο να καλύψει ακόμη και τις πιο εξειδικευμένες ανάγκες, η εταιρεία ALUMIL έφερε στην αγορά το νέο προηγμένο συρόμενο σύστημα S440 και τα νέα χωρίσματα εσωτερικών χώρων Ρ200. Τα συστήματα Αεριζόμενων προσόψεων E-97 VFS της ΕΤΕΜ αναπτύχθηκαν έτσι ώστε να επιτρέπουν την ασφαλή τοποθέτηση διαφόρων υλικών πρόσοψης στο κέλυφος του κτιρίου.

Μια χρονιά γεμάτη σημαντικά και με 2015…ευχάριστες αλλά και δυσάρεστες αναμνήσεις φεύγει και την σκυτάλη παίρνει το νέο έτος 2016.

Απάντηση