Το 7ο Συνέδριο Κατασκευαστών στα Τρίκαλα, θα πραγματοποιηθεί 19 έως 21 Οκτωβρίου του 2018, μια συνάντηση που θα προάγει τον ειλικρινή διάλογο και την συνεργασία όλων. Το Συνέδριο θα πλαισιωθεί από τέσσερις προσυνεδριακές συγκεντρώσεις.

  • Με τη συνεργασία δέκα τραπεζών, εκ των οποίων οι πέντε θα είναι συνεταιριστικές, αναμένεται να ενεργοποιηθεί το πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ’ οίκον ΙΙ» μέσω του οποίου θα ενισχύονται παρεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης και εξοικονόμησης σε κατοικίες. Το πρόγραμμα υλοποιείται από το Εθνικό Ταμείο Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης (ΕΤΕΑΝ) και θα χρηματοδοτεί παρεμβάσεις με μέγιστο ύψος προϋπολογισμού εργασιών τα 250 ευρώ /τμ και έως τα 25.000 ευρώ.
  • Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών (ΠΟΒΑΣ) κ. Θεόφιλος Παγιάτης σε μια επώνυμη συνέντευξη μιλά για τις πρωτοβουλίες και τα σχέδια που υλοποιούνται βήμα, βήμα σε συνεργασία με άλλους φορείς για την αναβάθμιση και ανάπτυξη του κλάδου.
  • Το υπερσύγχρονο συρόμενο σύστημα SUPREME S650 e-MOTION, το οποίο αποτελεί την ηλεκτροκίνητη και τηλεχειριζόμενη εκδοχή του minimal συρόμενου συστήματος SUPREME S650 PHOS είναι η νέα πρόταση της ALUMIL. Αποτελεί την ιδανική επιλογή για minimal κατασκευές, όπου το ζητούμενο είναι η κάλυψη μεγάλων ανοιγμάτων, η ευκολία χρήσης, καθώς και η μεγιστοποίηση του οπτικού πεδίου των χρηστών.
  • Η νέα τυπολογία Ε45 της ΕΤΕΜ, για ανοιγόμενο σύστημα με δίφυλλο κρυφό φύλλο, είναι διαθέσιμη και φέρνει την αρμονία που χρειάζεστε!
  • Η σειρά NOVA 150 είναι το νέο, βασικό, οικονομικό σύστημα ανοιγόμενων κουφωμάτων με ίσιες και καμπύλες γραμμές σχεδίασης. Αποτελεί μία οικονομική πρόταση της EUROPA όσον αφορά αρχιτεκτονικές εφαρμογές σε ίσιες και καμπύλες γραμμές σχεδίασης.
  • Η ALUMIL με ευθύνη απέναντι στο περιβάλλον, παραμένει πρωτοπόρος στο σχεδιασμό λύσεων για την εξοικονόμηση ενέργειας, επενδύοντας στην ανάπτυξη νέων και εξελιγμένων προϊόντων τα οποία βελτιώνουν την ποιότητα ζωής.
  • Οι καινοτόμες προτάσεις με θερμοδιακοπή ALBIO 235, Albio 109C & Albio 127C Super Thermo της EXALCO αποτελούν πρωτοποριακά συστήματα που εξυπηρετούν τον κατασκευαστικό κόσμο, προάγουν την εξέλιξη και προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις.
  • Η Elval Colour έχει αναπτύξει μια σειρά νέων προϊόντων που είναι αφιερωμένα στη βελτίωση της περιβαλλοντικής απόδοσης των κτηρίων, στην αύξηση της βιωσιμότητας των προσόψεων και των οροφών και στη μείωση των επιπτώσεων στο περιβάλλον.
  • Τέλος στο αφιέρωμα Θωρακισμένες πόρτες και πόρτες ασφαλείας, προτάσεις άλλες μοντέρνες, άλλες λιτές και κομψές που συνδυάζουν το απαραβίαστο της κατοικίας με την άψογη ποιότητα και την φινετσάτη εμφάνιση, προσδίδοντας άλλοτε ένα παραδοσιακό και άλλοτε ένα μοντέρνο χαρακτήρα στα κτίρια.

Απάντηση