Πλούσιο σε σημαντικές εκδηλώσεις και ξεχωριστά γεγονότα για τον κλάδο είναι αυτό το διάστημα. Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου (ΣΕΚΑ) πραγματοποίησε ενημερωτική εσπερίδα στη Λάρισα, επικεντρωμένη στην εξοικονόμηση ενέργειας και στα νέα δεδομένα στο κτιριακό περιβάλλον. Η ΘΕΜΕΛΙΟ Software πραγματοποίησε στην Αθήνα ημερίδα για το www.kostologisikoufomaton.gr, από την ιδέα στην καθιέρωση και τα δύο χρόνια λειτουργίας του..

Οι άνθρωποί της, η βαθιά γνώση του αντικειμένου, η καινοτομία της, η ισχυρή οργανωτική δομή της, η εξωστρέφειά της που είναι στο DNA της είναι το «μυστικό» που κάνει τον Όμιλο ALUMIL να ανταποκρίνεται συνεχώς στις αυξανόμενες απαιτήσεις και να αναπτύσσεται δυναμικά παρά την παρατεταμένη ύφεση. O Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Γεώργιος Μυλωνάς, «ανοίγει τα χαρτιά του» και μας παρουσιάζει την εταιρεία που ταξιδεύει «ΜΙΛΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» και έχει δυναμική και ισχυρή παρουσία σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Εντυπωσιακά ξενοδοχεία εντός αλλά και εκτός συνόρων επιλέγουν τα καινοτόμα συστήματα αλουμινίου της ALUMIL.

Συστήματα της EXALCO αναβαθμίζουν ενεργειακά το πρώτο δημόσιο κτήριο! Πρόκειται για το βοηθητικό κτήριο του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, στο οποίο χρησιμοποιήθηκαν τα συστήματα Albio Solar 100 και το Albio 127C Super Thermo της EXALCO.

Ακόμη ένα εντυπωσιακό έργο αυτή τη φορά με συστήματα της εταιρείας ALUMINCO. Πρόκειται για τον ιππόδρομο Waregem στην ομώνυμη βελγική πόλη, ένα κτήριο που εντυπωσιάζει!

Η νέα πρόταση της Elvial 88i2 αλλάζει τα δεδομένα στις κύριες εισόδους προσφέροντας όλα τα πλεονεκτήματα ασφάλειας, θερμομόνωσης, στεγάνωσης και σχεδιαστικών λύσεων.

Η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ διαθέτει μια μελετημένη ποικιλία πιστοποιημένων ανοιγόμενων συστημάτων που διαρκώς εμπλουτίζεται με τις περισσότερες πιθανές επιλογές προφίλ για κάθε χρήση και συνδυασμό.

Τέλος στο πολυαφιέρωμα για τα ενεργειακά συστήματα αλουμινίου οι εταιρείες του κλάδου παρουσιάζουν τις πιο καινοτόμες λύσεις που βελτιώνουν την ενεργειακή απόδοση των κτηρίων.

Θα διατεθούν 6,75 δισ. ευρώ εντός του 2016 στην πραγματική οικονομία μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, ενώ μέχρι το Νοέμβριο του 2016 θα υπογραφεί η συμφωνία χρηματοδότησης για το νέο «εξοικονομώ κατ’ οίκον», που με την κατάλληλη μόχλευση θα προσεγγίσει τα 500 εκατ. ευρώ.

Απάντηση