Σημαντικές εκδηλώσεις και ξεχωριστά γεγονότα για τον Κλάδο φιλοξενήθηκαν στο διάστημα που μεσολάβησε μέχρι την έκδοση του νέου τεύχους. Σημείο ανάληψης πρωτοβουλιών μέσα από διάλογο και σύνθεση νέων ιδεών ήταν το μήνυμα που άφησε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών που διεξήχθη στο Επιμελητήριο Πειραιά.

  • Η Ένωση καταστηματαρχών Σιδηροαλουμινοκατασκευαστών Νίκαιας – Κορυδαλλού & Πέριξ (ENKAΣ) διοργάνωσε σε συνεργασία με την εταιρεία Profilmedia την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευσή της. Παράλληλα πραγματοποιήθηκε ημερίδα με θέμα τον Αθέμιτο Ανταγωνισμό. Ήταν μια συνάντηση με ελεύθερο διάλογο σχετικά με το θέμα του αθέμιτου Ανταγωνισμού. Ακούστηκαν απόψεις και προτάσεις από τους παρευρισκόμενους.
  • Την Eτήσια Γενική Τακτική Συνέλευση του πραγματοποίησε και ο ΣΕΚΑ στο Κτήμα Νησίς. Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, σε ιδιαίτερα καλό κλίμα.
  • Και οι ξεχωριστές προσπάθειες δεν σταματούν εδώ… Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες του 13ου Συνεδρίου «Αλουμίνιο & Κατασκευές», που θα πραγματοποιηθεί στις 20-22 Οκτωβρίου 2017, στο πεντάστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα Out of the Blue Capsis Elite Resort, στην Αγία Πελαγία του Ηρακλείου Κρήτης.
  • Ο κος Μηνάς Δεμερτζής, εμπορικός διευθυντής της Europa Profil Αλουμίνιο μιλά για τις κινήσεις που έγιναν το προηγούμενο διάστημα και για την ανάπτυξη της εταιρείας που είναι χτισμένη σε σωστές και στέρεες βάσεις.
  • Τα κορυφαία συστήματα της εταιρείας Alumil επιλέχθηκαν να τοποθετηθούν σε εντυπωσιακό ουρανοξύστη στο Hudson Yards της Νέας Υόρκης και στο ιστορικό ξενοδοχείο Century Plaza στο Los Angeles.
  • Η ανανεωμένη σειρά κουφωμάτων Etem 52 Slim με αισθητά μικρότερη επιφάνεια αλουμινίου θα δώσει περισσότερο φως και υψηλότερη αισθητική σε κάθε χώρο.
  • Τα καινοτόμα συστήματα της εταιρείας Elvial κάλυψαν πλήρως τις απαιτήσεις του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού ξενοδοχειακών μονάδων σε Κρήτη και Ζάκυνθο.
  • Συστήματα σήτας παρουσιάζει η εταιρεία Europa Profil Aλουμίνιο, ολοκληρωμένη πρόταση για όλες τις πιθανές εφαρμογές με λειτουργικότητα και αισθητική.
  • Η Exalco δημιουργεί λύσεις και για εφαρμογές εξωτερικών χώρων. Σύγχρονες προτάσεις όπως το νέο σύστημα καγκέλου Exrail System 49 και τα σύστημα εξωτερικής Albio Solar 100 και Albio Solar 200.

Απάντηση