Οι Ελληνικές εταιρείες παραγωγής Aλουμινίου, είναι πρωτοπόρες στον σχεδιασμό προφίλ κουφωμάτων και τα συστήματα που σχεδιάζουν και παράγουν εξάγονται σε όλον τον κόσμο. Το αφιέρωμα Ελληνική Βιομηχανία Αλουμινίου επιχειρεί να παρουσιάσει την σημερινή εικόνα των ελληνικών επιχειρήσεων με τα καινοτόμα προϊόντα.[su_spacer]

«Ραντεβού» στην Αθήνα έδωσε φέτος για πρώτη η έκθεση INFACOMA που πραγματοποιήθηκε από τις 2 έως τις 5 Μαρτίου στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Maroussi με ιδιαίτερη επιτυχία.

Ένα μήνα αργότερα η DOMΟTEC – Ανακαίνιση, Δόμηση, Εξοικονόμηση πραγματοποιήθηκε από 7 έως 9 Απριλίου στο METROPOLITAN EXPO μαζί με την BUILDING GREEN και εστίασε σε λύσεις δόμησης, ανακαίνισης και εξοικονόμησης ενέργειας για το σπίτι, την επιχείρηση και το ξενοδοχείο.

Και στα δύο αυτά μεγάλα εκθεσιακά γεγονότα οι εταιρείες του κλάδου έδωσαν δυναμικό «παρών». Επίσης στην DOMΟTEC οι φορείς του κλάδου ΠΟΒΑΣ και ΣΕΚΑ είχαν δυναμική συμμετοχή. Στα πλαίσια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν ημερίδες, σε μία από αυτές ομιλητής ήταν ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας κος Θεόφιλος Παγιάτης.

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες του 13ου Συνεδρίου «Αλουμίνιο & Κατασκευές», που θα πραγματοποιηθεί στις 20-22 Οκτωβρίου 2017, στο πεντάστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα Out of the Blue, Capsis Elite Resort, στην Αγ. Πελαγία Ηρακλείου Κρήτης.

Ακολουθεί προσυνεδριακή συνάντηση στο Ναύπλιο την Άνοιξη του 2018 λίγους μήνες πριν το μεγάλο ραντεβού του κλάδου, το 7ο Συνέδριο κατασκευαστών της ΠΟΒΑΣ στα Τρίκαλα Θεσσαλίας.

Κιγκλιδώματα ή αλλιώς κάγκελα, κατασκευές που προσφέρουν χαρακτήρα σε ένα κτίριο. Παρακολουθώντας με συνέπεια και ενδιαφέρον τις εξελίξεις, τις νέες εφαρμογές, τα καινούρια προϊόντα σε ένα ειδικό αφιέρωμα για τα κάγκελα παρουσιάζεται κάθε πρόταση για ένα άψογο λειτουργικό, ασφαλές και αισθητικό αποτέλεσμα.

Η ακατάπαυστη έρευνα και ανάπτυξη οδηγεί την εταιρεία ALUMIL στην προσφορά μοναδικών λύσεων όπως το ανυψούμενο συρόμενο σύστημα SMARTIA S560 και το συρόμενο θερμομονωτικό SMARTIA S350 με πολλά καινοτόμα χαρακτηριστικά.

Πλήρεις σειρές προϊόντων & λύσεων με συνεχή διεύρυνση γκάμας αντικωνωπικών συστημάτων από την εταιρεία INSCREEN.

 

Απάντηση