Τα γεγονότα δεν σταματούν εδώ… από τις 20 έως και τις 22 Οκτωβρίου 2017 στο πανέμορφo νησί της Κρήτης θα πραγματοποιηθεί το Πανελλήνιο Συνέδριο «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ».

Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε ότι ανακοινώθηκε ο τόπος διεξαγωγής του 7ου Συνεδρίου Κατασκευαστών της ΠΟΒΑΣ τον Νοέμβριο του 2018 στα Τρίκαλα Θεσσαλίας. Η πόλη των Τρικάλων θα φιλοξενήσει την μεγάλη αυτή συνάντηση, ενώ λίγους μήνες πριν θα διεξαχθεί το προσυνέδριο την Άνοιξη του 2018 στη γραφική πόλη του Ναυπλίου.

Η αποτίμηση του παλιού προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον» και εκτιμήσεις για το νέο, από την κα Ιωάννα Νίκου, Προϊσταμένη Μονάδας Α, Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ, Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Το «καμπανάκι» προς την κυβέρνηση για το μέλλον των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που κινούνται γύρω από τον κλάδο των κατασκευών Αλουμινίου και Σιδήρου κρούει ο κος Ιωάννης Φωτιάδης, Πρόεδρος του Σωματείου Θεσσαλονίκης (Σ.Ε.Μ.Α.Σ).

Η ALUMIL παρουσιάζει το Μ8200, ένα σύστημα κάθετης στήριξης υαλοπινάκων για την κατασκευή γυάλινων καγκέλων μοντέρνας αισθητικής και κορυφαίας στιβαρότητας.

Η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ δημιούργησε τα συστήματα Ρολών EUROPA 950, EUROPA 990 και EUROPA 999 λύσεις που χαρακτηρίζονται για τη μοναδική αντοχή, τη λειτουργικότητα και την υψηλή αισθητική τους, προσφέροντας απόλυτη ασφάλεια και θερμομόνωση (μοντέλα hybrid), καλύπτοντας και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Μία από τις καινοτόμες λύσεις της εταιρείας EXALCO ιδανική για μεγάλα ανοίγματα είναι το συρόμενο θερμομονωτικό σύστημα ALBIO 235, που χαρακτηρίζεται από την πολυτέλεια στο σχεδιασμό με λιτές ίσες γραμμές, με προφίλ υψηλών αντοχών και ροπών αδρανείας.

Το νέο αρχιτεκτονικό σύστημα ECO SLIDE 4400 της ALUMINCO απευθύνεται στις σύγχρονες τουριστικές μονάδες που αναζητούν λύσεις που ξεχωρίζουν για την καινοτομία, τον σχεδιασμό, την λειτουργικότητα, τις επιδόσεις αλλά και την οικονομία που προσφέρουν.

Μια χρονιά πλούσια σε εκδηλώσεις ξεκίνησε…Η περιπλάνηση στον κόσμο του αλουμινίου αρχίζει από την BAU 2017 την πιο δυναμική έκθεση Αρχιτεκτονικής και Δόμησης που διεξήχθη στο Μόναχο 16 με 21 Ιανουαρίου του 2017 σημειώνοντας νέα ρεκόρ σε συμμετοχές εκθετών και επισκεπτών. Η Ελληνική Βιομηχανία Αλουμινίου έδωσε δυναμικό «παρών» στην γερμανική έκθεση.

Απάντηση