Προετοιμασία Πιστοποίησης Κατασκευαστών: Ξεκινά το πρόγραμμα της Architectural Aluminium Academy στα Χανιά

Architectural Aluminium Academy: Απογειώστε την επιχείρησή σας!

Στις 21 Ιανουαρίου ξεκινά στα Χανιά ο Α’ κύκλος του ταχύρρυθμου επιμορφωτικού προγράμματος «Προετοιμασία Πιστοποίησης Κατασκευαστών», το οποίο υλοποιείται από την Architectural Aluminium Academy και υπό την αιγίδα της Π.Ο.Β.Α.Σ. (Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών).


Μέσα σε 50 διδακτικές ώρες και με την καθοδήγηση των έμπειρων εκπαιδευτών της Ακαδημίας, οι εκπαιδευόμενοι θα επικαιροποιήσουν τις γνώσεις τους και θα αναπτύξουν τις τεχνικές τους δεξιότητες σε σημαντικά θέματα, όπως το νομοθετικό πλαίσιο των δομικών κατασκευών αλουμινίου, η οργάνωση και διαχείριση των πόρων παραγωγής των επιχειρήσεων, τα ενεργειακά πιστοποιητικά και η ορθή εγκατάσταση και αποξήλωση κουφωμάτων.

Εφόσον οι συμμετέχοντες ολοκληρώσουν με επιτυχία το πρόγραμμα και λάβουν το δίπλωμά τους από την Ακαδημία, μπορούν να συμμετέχουν σε εξετάσεις πιστοποίησης από τρίτο ανεξάρτητο φορέα, ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό τη δυναμική τους στην αγορά. Γιατί ένας πιστοποιημένος κατασκευαστής είναι ένας αξιόπιστος επαγγελματίας με ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Λόγω των περιορισμένων θέσεων, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή, συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους στη φόρμα που θα βρουν εδώ.

Απάντηση