ΠΟΒΑΣ: Το πρώτο προγραμματισμένο ανοικτό Διοικητικό Συμβούλιο στην Κρήτη

ΠΟΒΑΣ-Κρήτη

To Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019 πραγματοποίησε η ΠΟΒΑΣ στην Κρήτη το πρώτο προγραμματισμένο ανοικτό Διοικητικό Συμβούλιο του τρέχοντος έτους και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, μετά από πρόσκληση του τοπικού Σωματείου Σιδηροκατασκευαστών & Αλουμινοκατασκευαστών Ν. Ηρακλείου «Ο Ήφαιστος».


Το συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ήταν διάρκειας τεσσάρων ωρών και το παρακολούθησαν συνάδελφοι από την Κομοτηνή, τη Θεσσαλονίκη, τη Βέροια, το Βόλο, τα Τρίκαλα, τα Χανιά, το Ρέθυμνο, το Σωματείο της Νίκαιας και φυσικά του Ηρακλείου.

Μετά το πέρας του Διοικητικού Συμβουλίου ακολούθησε η κοπή της πίτας της ΠΟΒΑΣ.

Στη συνέχεια όλοι οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν Κρητική μουσική και εδέσματα της Κρητικής κουζίνας στην αίθουσα εκδηλώσεων ΑΝΟΔΟΣ, όπου το Σωματείο Νομού Ηρακλείου πραγματοποίησε εορταστική εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας με την παρουσία τριακοσίων πενήντα παρευρισκομένων.

Τα μέλη του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας θεωρούν ιδιαίτερη τιμή την πρόσκληση και ευχαριστούν θερμά το Σωματείο Νομού Ηρακλείου για την φιλοξενία.

Παράλληλα ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ κατά τον χαιρετισμό του στην έναρξη της εκδήλωσης, εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια για την εξαιρετική προσπάθεια που καταβάλλεται από τα μέλη του Σωματείου και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους συναδέλφους από όλη την Ελλάδα που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση.

Απάντηση