ΠΟΒΑΣ: Συμμετοχή στην Ημερίδα της ΠΟΕΒΥ

ΠΟΒΑΣ-ΠΟΕΒΥ

Την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018 μετά από πρόσκληση, μέλη του Δ.Σ. της ΠΟΒΑΣ συμμετείχαν στην ημερίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εμπόρων Βιοτεχνών Υαλοπινάκων, με θέμα την νέα ΤΟΤΕΕ υαλοπινάκων, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Αίγλη Ζαππείου στην αίθουσα Ολυμπία.

Ο Πρόεδρος κ. Θεόφιλος Παγιάτης κατά τον χαιρετισμό και την σύντομη ομιλία του αφού εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στο Δ.Σ. της ΠΟΕΒΥ για την εκδήλωση, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της ΠΟΕΒΥ κ. Χρήστο Λούση για τις αναφορές του στο παραγόμενο έργο της ΠΟΒΑΣ.

Συνεχίζοντας μίλησε για τον κλάδο των Δομικών Κατασκευών Αλουμινίου – Σιδήρου και τα προϊόντα που παράγει, τα οποία όπως χαρακτηριστικά ανέφερε έχουν διεθνή αναγνώριση και συνεισφέρουν σημαντικά στην ενεργειακή αναβάθμιση του κτιριακού αποθέματος της χώρας μας.

Ο Πρόεδρος δεν παρέλειψε να αναφερθεί συνοπτικά στο Συνέδριο της ΠΟΒΑΣ που θα πραγματοποιηθεί 19-21 Οκτωβρίου 2018 στα Τρίκαλα Θεσσαλίας στο ξενοδοχείο Ananti City Resort και να προσκαλέσει όλους τους παρευρισκόμενους υαλοθέτες, μηχανικούς και επαγγελματίες του κατασκευαστικού κλάδου να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις στα πλαίσια του μεγάλου αυτού γεγονότος.

Απάντηση