ΠΟΒΑΣ: Συμμετοχή στην έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019

ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Κατασκευαστών Αλουμινίου & Σιδήρου θα συμμετέχει στην έκθεση «ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019», η οποία θα διεξαχθεί από Παρασκευή 18 έως και Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».


Προσκαλούμε όλους τους συνάδελφους κατασκευαστές στην έκθεση «ΟΙΚΟΔΟΜΗ», ώστε να ανταλλάξουμε απόψεις οι οποίες θα συμβάλλουν στην προώθηση των θεμάτων του κλάδου μας.

Το Σάββατο 19/10/2019 και ώρα 13:00 μ.μ. – 14:30 μ.μ. στο HALL 1 – Building Green Open Space, η ΠΟΒΑΣ θα διοργανώσει ημερίδα με θέμα «Η συνεισφορά της Εκπαίδευσης στην Απασχόληση και την Οικονομία».

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ημερίδα μπορείτε να βρείτε στο σύνδεσμο: εδώ

Επίσης κατά την διάρκεια της έκθεσης θα γίνουν ενημερώσεις συναδέλφων κατασκευαστών για θέματα που αφορούν την ποιοτική εγκατάσταση των κουφωμάτων, την εκπαίδευση & πιστοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού του κλάδου, το πρόγραμμα Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ κ.α.

Το περίπτερό μας θα βρίσκεται στην Αίθουσα 1- Διάδρομος Α΄ – Stand 19.

Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης είναι: Παρασκευή – Κυριακή: 10:00 π.μ. έως 20:00 μ.μ.

Εάν επιθυμείτε να προεγγραφείτε στην έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO πατήστε εδώ.

Θα λάβετε στο e-mail σας την προσωπική κάρτα εισόδου e-Barcode για την επίσκεψή σας.

Για την είσοδό σας στην έκθεση απλά αναζητήστε τα σηματοδοτημένα σημεία στην είσοδο της έκθεσης.

Δείτε την πρόσβαση στην έκθεση καθώς και τη δωρεάν μεταφορά επισκεπτών στο σύνδεσμο: http://buildexpogreece.com/prosvasi/ 

Απάντηση