ΠΟΒΑΣ: Συμμετοχή στην έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019 στο Metropolitan Expo

Expo

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Κατασκευαστών Αλουμινίου & Σιδήρου συμμετείχε με δικό της περίπτερο στην έκθεση «ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019», η οποία πραγματοποιήθηκε 18 – 20 Οκτωβρίου 2019 στο εκθεσιακό κέντρο «Metropolitan Expo» στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».


Κατά την διάρκεια της έκθεσης «ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019» πραγματοποιήθηκαν ενημερώσεις συναδέλφων κατασκευαστών για θέματα που αφορούν την ποιοτική εγκατάσταση των κουφωμάτων, την εκπαίδευση & πιστοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού του κλάδου, το πρόγραμμα Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον ΙΙ, το Ευρωπαϊκό έργο METVET κ.α.

Το Σάββατο 19/10/2019 η ΠΟΒΑΣ διοργάνωσε μία πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα με θέμα «Η συνεισφορά της Εκπαίδευσης στην Απασχόληση και την Οικονομία».

Ομιλητές ήταν ο κος Μιχάλης Τζάμαλης Επιστημονικό Στέλεχος του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, η κα Κατερίνα Καλαϊτζάκη Τομεάρχης Πληροφορικής – Οικονομίας και Διοίκησης / Εκπαιδευτικός Σιβιτανιδείου Σχολής, ο Δρ. Στέλιος Λαμπρακόπουλος Επιστημονικός Σύμβουλος της ΠΟΒΑΣ και ο Δρ. Χάρης Δούκας Αν. Καθηγητής της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΕΜΠ.

Μιχάλης Τζάμαλης Επιστημονικό Στέλεχος του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ
Κατερίνα Καλαϊτζάκη Τομεάρχης Πληροφορικής –
Οικονομίας και Διοίκησης / Εκπαιδευτικός Σιβιτανιδείου Σχολής

Η ΠΟΒΑΣ ευχαριστεί θερμά όλους όσους επισκέφτηκαν την έκθεση, τους εξέχοντες ομιλητές καθώς και τους διοργανωτές για την συνεργασία.

ΟΙΚΟΔΟΜΗ-EXPO
Στέλιος Λαμπρακόπουλος Επιστημονικός Σύμβουλος της ΠΟΒΑΣ
ΟΙΚΟΔΟΜΗ-EXPO
Χάρης Δούκας Αν. Καθηγητής της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών
και Μηχανικών Υπολογιστών του ΕΜΠ

Απάντηση