ΠΟΒΑΣ: Συμμετοχή σε επιστημονική ημερίδα του ΤΕΕ

ΠΟΒΑΣ-ΤΕΕ

Σε εκδήλωση του ΤΕΕ με θέμα «Εξοικονόμηση ενέργειας στα κτίρια» στο πλαίσιο της 3ης διεθνούς έκθεσης Verde.tec η οποία πραγματοποιήθηκε στο MEC Παιανίας στις 17 Φεβρουαρίου 2019, συμμετείχε αντιπροσωπία της ΠΟΒΑΣ.


Οι ομιλητές κράτησαν ζωντανό το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης, η οποία περιείχε σύντομες αναφορές σε πολύ σημαντικά θέματα όπως τα κτίρια σχεδόν μηδενικής κατανάλωσης, ή ενεργειακή αναβάθμιση μέσω διαδικτυακών εφαρμογών, η τυποποίηση στην χρηματοδότηση της ενεργειακής αποδοτικότητας, οι χρηματοδοτικές ευκαιρίες της προγραμματικής περιόδου 2014 – 2020 και το πρόγραμμα Εξοικονόμηση κατ’ οίκον II.

Την ανάλυση των θεμάτων ανέλαβαν εξαιρετικοί ομιλητές όπως ο κ. Κωνσταντίνος Λάσκος Πρόεδρος των Πιστοποιημένων Ενεργειακών Μηχανικών, ο κ. Χάρης Δούκας Επίκουρος Καθηγητής Ε.Μ.Π., ο κ. Ανδρέας Ανδρουτσόπουλος Μηχανολόγος Μηχανικός, η κ. Χρυσούλα Βαΐτση Δρ. Πολιτικός Μηχανικός και ο κ. Γεώργιος Μπαταγιάννης στέλεχος της Μονάδας Α’ της επιτελικής δομής ΕΣΠΑ ΥΠΕΝ – τομέας ενέργειας.

Απάντηση