ΠΟΒΑΣ: Συμμετείχε σε ημερίδα της Team Roll

ΠΟΒΑΣ Team Roll

Κοντά στις προσπάθειες των ελληνικών επιχειρήσεων η ΠΟΒΑΣ βρέθηκε σε ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποίησε η εταιρεία Team Roll. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία μετά από πρόσκληση και πιστή στην δέσμευσή της για ενίσχυση των προσπαθειών που καταβάλουν σήμερα οι Ελληνικές επιχειρήσεις, συμμετείχε στην ημερίδα της εταιρείας Team Roll, στο ξενοδοχείο Δεκέλεια στην Κηφισιά, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης o διευθυντής της εταιρείας κ. Γιώργος Ρουκουνάκης έδωσε τον λόγο στον Πρόεδρο της ΠΟΒΑΣ κ. Θεόφιλο Παγιάτη, αφού τον ευχαρίστησε για την παρουσία του.

Ο Πρόεδρος με την σειρά του εξέφρασε την ικανοποίησή του για την παρουσία αρκετών συναδέλφων και ευχήθηκε στα στελέχη της εταιρείας δύναμη και αισιοδοξία για να πετύχουν τους στόχους τους.

Αναφέρθηκε επίσης στην αναγκαιότητα της εφαρμογής νέων τεχνολογιών και προϊόντων από εκπαιδευμένους επαγγελματίες, ώστε οι τελικοί χρήστες να απολαμβάνουν τα μέγιστα από τις προσφερόμενες υπηρεσίες και τα παρεχόμενα από τον κλάδο μας προϊόντα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΒΑΣ και ο Πρόεδρος, ευχαριστούν θερμά την εταιρεία Team Roll για την πρόσκληση.

Απάντηση