ΠΟΒΑΣ: Στη Βέροια το 2ο ΠροΣυνέδριο, Σάββατο 16 Iουνίου 2018

ΠΟΒΑΣ ΠροΣυνέδριο Βέροια

Η ΠΟΒΑΣ και ο Σύνδεσμος Μεταποιητών Αλουμινοκατασκευαστών Νομού Ημαθίας θα πραγματοποιήσουν στη Βέροια το Σάββατο 16 Ιουνίου 2018 το 2ο ΠροΣυνέδριο των Κατασκευαστών. Το γεγονός θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό χώρο του Επιμελητηρίου Ημαθίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Ημαθίας, στις 16 Ιουνίου 2018, ημέρα Σάββατο από 10.00 το πρωί έως 3.00 το μεσημέρι με σκοπό την εξεύρεση αποτελεσματικών λύσεων σε θέματα του Κλάδου.

Ο Σύνδεσμος Μεταποιητών Αλουμινοκατασκευαστών Νομού Ημαθίας θα συμμετέχει ενεργά σε αυτή τη συνάντηση του Κλάδου, ένα ιδιαίτερο γεγονός, για το οποίο θα ενημερωθούν βιομηχανίες, εταιρείες του Κλάδου για να συμμετέχουν με την οικονομική στήριξη στην υλοποίησή του.

Η Βέροια, πρωτεύουσα του νομού Ημαθίας πρωταγωνιστεί στις αποδράσεις προς τα βόρεια, αφού είναι πλούσια σε αξιοθέατα, ιστορία, φύση, αλλά και… γεύσεις. Από τη Θεσσαλονίκη, απέχει λίγο παραπάνω από 70 χιλιόμετρα, προσφέρει πολλά πράγματα να δει και να γνωρίσει κάποιος, μέσα από τα αξιοθέατα, την ιστορία της, την παραδοσιακή αρχιτεκτονική στις παλιές γειτονιές της και τις πολλαπλές εκκλησίες της, βυζαντινού και μεταβυζαντινού χαρακτήρα.

Θέματα ΠροΣυνεδρίου

  • Πρόγραμμα Νέο Εξοικονομώ Κατ΄οίκον ΙΙ
  • ΠΟΒΑΣ FPC, Εγκατάσταση και Εφαρμογή Συστήματος Ελέγχου Παραγωγής
  • Πιστοποιημένοι Κατασκευαστές σε όλη την Ελλάδα
  • Ενεργειακά & Πιστοποιημένα Κουφώματα Αλουμινίου
  • Ο ρόλος του Έλληνα Κατασκευαστή στον Κλάδο

Η Ελληνική Βιομηχανία Αλουμινίου «Europa Profil Αλουμίνιον ΑΒΕ» στηρίζει τις προσυνεδριακές εκδηλώσεις της ΠΟΒΑΣ στο Ναύπλιο και στη Βέροια ως Μεγάλος Χορηγός, όπως επίσης και η εταιρεία βαφής χρωμάτων «Analko» συμμετέχοντας ενεργά με Ειδική Χορηγία και στη Βέροια.

Πληροφορίες

PROFILMEDIAΠρομάχων 8 & Πετμεζά
141 21 Νέο Ηράκλειο, Αθήνα
Τηλ: 210/8056800, Kιν. 6973/805584
e-mail: g.gazepidis@profilmedia.gr

PROFILGROUP: Iπποδρομίου 14
570 10 Πεύκα, Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2310/676022-4 Κιν. 6948/247424
e-mail: [email protected]

Η συμμετοχή σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια είναι πολύ σημαντική.

Απάντηση