ΠΟΒΑΣ: Σε ημερίδα στην Λάρισα με το Σωματείο Μεταλλοτεχνουργών

ΠΟΒΑΣ-ημερίδα-Λάρισα

Την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018 το Σωματείο Μεταλλοτεχνουργών Ν. Λαρίσης & Περιχώρων διοργάνωσε ημερίδα σε συνεργασία με την ΠΟΒΑΣ, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο της Λάρισας.

Ο Πρόεδρος του τοπικού Σωματείου κ. Ευθύμιος Αγγελής αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχαρίστησε τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΟΒΑΣ για την παρουσία τους, στη συνέχεια τον λόγο έδωσε στον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας κ. Θεόφιλο Παγιάτη ο οποίος αναφέρθηκε στις δράσεις της ΠΟΒΑΣ και στους τρόπους αντιμετώπισης της συρρίκνωσης του κλάδου μέσα από την εκπαίδευση και πιστοποίηση των κατασκευαστών.

Ο κ. Στέλιος Λαμπρακόπουλος επιστημονικός συνεργάτης και υπεύθυνος εκπαίδευσης και πιστοποίησης της ΠΟΒΑΣ, μίλησε για το ολοκληρωμένο Σύστημα Ελέγχου Παραγωγής ΠΟΒΑΣ FPC, για το νέο ΚΕΝΑΚ, καθώς και για το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ, ενώ απαντήθηκαν και ερωτήματα στους συμμετέχοντες κατασκευαστές.

Στην ημερίδα παρευρέθησαν και μέλη του Σωματείου Μηχανοσιδηρουργών & Αλουμινοκατασκευαστών Ν. Τρικάλων, όπου ο Πρόεδρος κ. Χρήστος Γκαρακούνης προσκάλεσε όλους στο 7ο Συνέδριο Κατασκευαστών της ΠΟΒΑΣ που θα πραγματοποιηθεί 19-21 Οκτωβρίου 2018 στα Τρίκαλα στο ξενοδοχείο Ananti City Resort.

Την επόμενη ημέρα 15 Σεπτεμβρίου τα μέλη του Δ.Σ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας πραγματοποίησαν Διοικητικό Συμβούλιο στον ίδιο χώρο. Η ΠΟΒΑΣ ευχαριστεί θερμά το Σωματείο της Λάρισας και το Επιμελητήριο για την φιλοξενία τους.

Απάντηση