ΠΟΒΑΣ: Προσυνέδριο στη Βέροια, Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

ΠΟΒΑΣ Προσυνέδριο Βέροια
Print Friendly, PDF & Email

Η ΠΟΒΑΣ σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Μεταποιητών Μετάλλου & Παρεμφερών Υλικών Ν. Ημαθίας στο πλαίσιο της αποτελεσματικής προβολής του επερχόμενου Πανελλήνιου Συνεδρίου που θα διεξαχθεί στο Νομό Τρικάλων και της διαμόρφωσης της θεματολογίας, διοργανώνει το Σάββατο 16 Ιουνίου 2018 Προσυνέδριο στη Βέροια.

Στο χώρο του Επιμελητηρίου Ημαθίας, επαγγελματίες από τον Κλάδο του Αλουμινίου και Σιδήρου θα δώσουν το «παρών» για να ενημερωθούν για τις εξελίξεις, το μέλλον και τις προοπτικές του Αλουμινίου και του Σιδήρου.

Εγνωσμένου κύρους εισηγητές από την Ελλάδα θα παρουσιάσουν θέματα σε τομείς όπως Ασφαλιστικό, Πιστοποίηση και Εκπαίδευση, Πιστοποιημένα και ενεργειακά κουφώματα Αλουμινίου αλλά και θέματα από τη καθημερινή ενασχόληση των επαγγελματιών του Κλάδου όπως: GDPR, Νέος Κανονισμός για τη Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων, Εξοικονομώ κατ΄Οίκον ΙΙ, προοπτικές και διαδικασίες.

Κατά τη διάρκεια επίσης του Προσυνεδρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για νέα προϊόντα και υπηρεσίες από τους χορηγούς της εκδήλωσης.

Είναι γεγονός ότι παρόμοιες εκδηλώσεις συμβάλλουν τα μέγιστα στην ενημέρωση των επαγγελματιών και στη δημιουργία μιας ενιαίας επαγγελματικής κουλτούρας που στόχο έχει τη κατοχύρωση, εδραίωση και ενδυνάμωση του Κλάδου των Κατασκευών Αλουμινίου και Σιδήρου πανελλαδικά.

Την όλη προσπάθεια ενημέρωσης του Κλάδου συνεπικουρούν και γίνονται αρωγοί γνωστές εταιρίες και συγκεκριμένα:

Μεγάλοι Χορηγοί: Europa, Neokem
Χορηγοί: Εtem, Θεμέλιο, Rolka, Ideco, Verpan
Υποστηρικτές: Saint Gobain, Aperto, Security Lock, Rozos

Την οργάνωση και την επιμέλεια της εκδήλωσης αλλά και του επερχόμενου Πανελλήνιου Συνεδρίου, έχουν αναλάβει από κοινού, η Profilgroup και η Profilmedia, εταιρίες παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών επικοινωνίας.

Απάντηση