ΠΟΒΑΣ: Προσυνεδριακή συνάντηση στο Ναύπλιο την άνοιξη του 2018

ΠΟΒΑΣ Προσυνεδριακή Ναύπλιο

Πρώτος σταθμός των προσυνεδριακών συναντήσεων λίγους μήνες πριν το μεγάλο ραντεβού του κλάδου, το 7ο Συνέδριο κατασκευαστών της ΠΟΒΑΣ στα Τρίκαλα Θεσσαλίας, είναι η γραφική πόλη του Ναυπλίου.

Στο πλαίσιο της οργάνωσης και προβολής του 7ου Συνεδρίου Κατασκευαστών από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών (ΠΟΒΑΣ), που θα πραγματοποιηθεί το Νοέμβριο του 2018 στα Τρίκαλα Θεσσαλίας θα λάβουν χώρα προσυνεδριακές συναντήσεις.

Ο κύκλος αυτών των εκδηλώσεων ανοίγει με τη διεξαγωγή της πρώτης συνάντησης στη Νότια Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην πόλη του Ναυπλίου την Άνοιξη του 2018 σε συνεργασία με την εταιρεία PROFILMEDIA.

Οι προσυνεδριακές εκδηλώσεις ξεκινούν με σκοπό να μεταδώσουν στους επαγγελματίες του κλάδου των δομικών κατασκευών αλουμινίου και σιδήρου τον παλμό των εξελίξεων, να αναδείξουν τα σύγχρονα προβλήματα και να αναπτύξουν γόνιμο διάλογο.

Το Σωματείο κατασκευαστών αλουμινίου και σιδήρου Ν. Αργολίδος «ΗΦΑΙΣΤΟΣ» θα συμμετέχει ενεργά στην προσπάθεια της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας και θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του για την άψογη διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης. Επαγγελματίες από ολόκληρη την παραγωγική αλυσίδα του κλάδου, από τους όμορους νομούς και όχι μόνον, θα δώσουν το «παρών» σε ένα γεγονός που θα ασχοληθεί μόνο με τα πραγματικά προβλήματα, δίνοντας βήμα σε όλους τους συμμετέχοντες.

Θα είναι μία ακόμη ευκαιρία να συναντηθούμε και να ανταλλάξουμε απόψεις για ότι μας απασχολεί, να βρούμε λύσεις και να προβάλουμε τα δικά μας υγιή θέλω σε ένα κλάδο που το αξίζει, προσδιορίζοντας την θεματολογία και τους άξονες συζήτησης του επερχόμενου Συνεδρίου.

Το Ναύπλιο ή Ανάπλι, πρωτεύουσα του Νομού Αργολίδος, αποτελεί από τις πλέον γνωστές και όμορφες πόλεις της Ελλάδος με πλούσια ιστορία, πολλά αξιοθέατα και μεγάλη επισκεψιμότητα καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Βρίσκεται πολύ κοντά στην Αθήνα (148 χλμ) και αποτελεί ιδανικό σταθμό για την προσυνεδριακή συνάντηση λίγο πριν το μεγάλο γεγονός διεξαγωγής του 7ου Συνεδρίου Κατασκευαστών στα Τρίκαλα Θεσσαλίας.

Απάντηση