ΠΟΒΑΣ: Παρευρέθηκε στη Δράμα και τις Σέρρες

ΠΟΒΑΣ

Την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018 πραγματοποιήθηκε η εσπερίδα του «Συλλόγου Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών Ν. Δράμας» στο ξενοδοχείο «Κούρος» στην πόλη της Δράμας.


Το θέμα της εκδήλωσης ήταν «Πρόγραμμα Εξοικονόμησης κατ’ Οίκον ΙΙ και Σύστημα Ελέγχου Παραγωγής ΠΟΒΑΣ FPC».

Κύριοι ομιλητές μετά από πρόσκληση, ήταν ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας κ. Θεόφιλος Παγιάτης και ο κ. Στέλιος Λαμπρακόπουλος επιστημονικός συνεργάτης και υπεύθυνος εκπαίδευσης της ΠΟΒΑΣ.

Στην εκδήλωση έδωσε το παρών με παρεμβάσεις ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Δράμας κ. Όθωνας Μουρμούρης.

Στην συζήτηση που ακολούθησε οι συνάδελφοι είχαν το χρόνο να εκφράσουν τις απορίες και τις θέσεις τους σχετικά με σημαντικά θέματα που τους απασχολούν.

Την επόμενη ημέρα Σάββατο 31 Μαρτίου, αντιπροσωπεία της ΠΟΒΑΣ στα πλαίσια μιας συνεχούς προσπάθειας να αφουγκραστεί τον κλάδο σε όλη την Ελλάδα, επισκέφθηκε τις Σέρρες όπου πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη συνάντηση με στελέχη του «Σωματείου Μεταλλικών Κατασκευαστών Ν. Σερρών – Ο Ήφαιστος».

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία ευχαριστεί θερμά για την πρόσκληση τον «Σύλλογο Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών Ν. Δράμας» καθώς και το «Σωματείο Μεταλλικών Κατασκευαστών Ν. Σερρών – Ο Ήφαιστος» για την συνεργασία.

Απάντηση