ΠΟΒΑΣ: Οριστικοποίηση των 2 Προσυνεδρίων την επόμενη χρονιά

οριστικοποίηση

Είναι γεγονός η οριστικοποίηση των δύο (2) Προσυνεδρίων της Ομοσπονδία Βιοτεχνών Κατασκευαστών Αλουμινίου & Σιδήρου (ΠΟΒΑΣ) την νέα χρονιά.


Το 1ο Προσυνέδριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Μαρτίου 2020 στην Κομοτηνή, με το Σωματείο Σιδηροαλουμινοκατασκευαστών Νομού Ροδόπης.

Το 2ο Προσυνέδριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Μαΐου 2020 στο Ηράκλειο Κρήτης με τον Σύνδεσμο Σιδηρουργών και Αλουμινοκατασκευαστών Νομού Ηρακλείου «Ο Ήφαιστος».

Τα Προσυνέδρια θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με τις εταιρείες Profilmedia
και Profilgroup
.

οριστικοποίηση

Σκοπός η εξεύρεση αποτελεσματικών λύσεων σε όλα τα επίκαιρα θέματα που απασχολούν τον Κλάδο.

Το μεγάλο γεγονός το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κατασκευαστών της ΠΟΒΑΣ θα πραγματοποιηθεί Παρασκευή έως Κυριακή, 25-27 Σεπτεμβρίου 2020 και θα φιλοξενηθεί στο Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας, στο Συνεδριακό και Εκθεσιακό Κέντρο – Παπαστράτειο Μέγαρο.

Όλοι συμμετέχουμε ενεργά σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια της Ομοσπονδίας και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για πρωτοποριακές και άψογες διοργανώσεις.

Επαγγελματίες και Κατασκευαστές, Έμποροι και Ενεργειακοί Επιθεωρητές, Αρχιτέκτονες, Μηχανικοί και Φορείς θα δώσουν το δυναμικό «παρών».

Είναι μία ευκαιρία να συναντηθούμε και να ανταλλάξουμε απόψεις για τα καθημερινά θέματα που απασχολούν τον Κλάδο του Αλουμινίου και γενικότερα της Οικοδομής.

Απάντηση