ΠΟΒΑΣ: Μέλη της Ομοσπονδίας στην ετήσια εορτή του Συνδέσμου Ηρακλείου

Σύνδεσμος Ηρακλείου

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Σύνδεσμος Σιδηρουργών Αλουμινοκατασκευαστών Ν. Ηρακλείου τίμησε τον προστάτη του, Άγιο Ματθαίο με μια λαμπρή γιορτή. Μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας βρέθηκαν στην Κρήτη και τίμησαν με την παρουσία τους την ξεχωριστή αυτή εκδήλωση.

Στην ετήσια εορτή του προστάτη Αγίου Ματθαίου που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Σιδηρουργών Αλουμινοκατασκευαστών Ν. Ηρακλείου – Ο Ήφαιστος παρευρέθησαν μέλη της ΠΟΒΑΣ μετά από πρόσκληση.

Στο εκκλησάκι του Αγίου Ματθαίου που διατηρεί ο Σύνδεσμος, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου εσπερινή Θεία Λειτουργία στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος όπου παρακολούθησαν με κατάνυξη μέλη και φίλοι του Συνδέσμου όπως κάθε χρόνο.

Την επόμενη ημέρα 16 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η Θεία Λειτουργία και η περιφορά της εικόνας από τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου.

Μετά το πέρας της λειτουργίας σειρά είχαν τα παραδοσιακά κεράσματα στον προαύλιο χώρο.

Το Προεδρείο της ΠΟΒΑΣ συγχαίρει τον Σύνδεσμο για την διοργάνωση των διήμερων εκδηλώσεων και εύχεται στους συνάδελφους και τις οικογένειές τους υγεία και καλές δουλειές.

Απάντηση