ΠΟΒΑΣ: Με το 1ο ΕΠΑΛ Δραπετσώνας στην Europa Profil Αλουμίνιο

ΠΟΒΑΣ-Europa

Τριάντα έξι μαθήτριες και μαθητές του Τομέα Δομικών Έργων Δομημένου Περιβάλλοντος και Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού καθώς και Τεχνικών Δομικών Έργων και Γεωπληροφορικής επισκέφθηκαν την Βιομηχανία Διέλασης Αλουμινίου Europa Profil Αλουμίνιο.


Μέσα στα πλαίσια της προσπάθειας που καταβάλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών  (ΠΟΒΑΣ) για την Σύνδεση του Κλάδου με την Δημόσια Τεχνική εκπαίδευση, πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη του 1ου ΕΠΑ.Λ. Δραπετσώνας στην Europa Profil Αλουμίνιο.

Περίπου τριάντα έξι μαθήτριες και μαθητές του Τομέα Δομικών Έργων Δομημένου Περιβάλλοντος και Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού καθώς και Τεχνικών Δομικών Έργων και Γεωπληροφορικής, συνοδευόμενοι από τους καθηγητές τους, είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την βιομηχανία.

Οι επισκέπτες μετά τις σύντομες παρουσιάσεις που έγιναν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο από τα στελέχη της εταιρείας, ακολουθώντας το πρόγραμμα επισκέφθηκαν τα διάφορα τμήματά της, αποκομίζοντας εντυπώσεις και σημαντικές πληροφορίες για τον Κλάδο.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία ευχαριστεί την διοίκηση και τα στελέχη της Europa Profil Αλουμίνιο για την εξαιρετικού επιπέδου φιλοξενία που πρόσφεραν στους επισκέπτες.

Απάντηση