ΠΟΒΑΣ: Με απόλυτη επιτυχία το Προσυνέδριο στη Βέροια

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών στο πλαίσιο της αποτελεσματικής προβολής του επερχόμενου Πανελλήνιου Συνεδρίου που θα διεξαχθεί στο Νομό Τρικάλων και της διαμόρφωσης της θεματολογίας, οργάνωσε το Σάββατο 16 Ιουνίου προσυνεδριακή εκδήλωση στη Βέροια.

Στο χώρο του Επιμελητηρίου Ημαθίας, επαγγελματίες από τον κλάδο του Αλουμινίου και σιδήρου έδωσαν το παρών για να ενημερωθούν για τις εξελίξεις, το μέλλον και τις προοπτικές του Αλουμινίου και του Σιδήρου.

Εγνωσμένου κύρους εισηγητές από την Ελλάδα παρουσίασαν θέματα σε τομείς όπως Ασφαλιστικό, Πιστοποίηση και Εκπαίδευση, Πιστοποιημένα και ενεργειακά κουφώματα Αλουμινίου, υπερανθεκτικές βαφές αλλά και θέματα από τη καθημερινή ενασχόληση των επαγγελματιών του κλάδου όπως: GDPR, νέος κανονισμός για τη προστασία των δεδομένων, Εξοικονόμηση κατ Οίκον ΙΙ, προοπτικές και διαδικασίες.

Την ημερίδα τίμησαν με τη παρουσία τους ο Δήμαρχος της Βέροιας κ. Κωνσταντινος Βοργιαζίδης καθώς και εκπρόσωποι του κλάδου από Νάουσα, Θεσσαλονίκη, Βόλο, Τρίκαλα, Αλεξ/πολη και Αθήνα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν 148 σύνεδροι που είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους εισηγητές και τους Χορηγούς της εκδήλωσης και ενημερώθηκαν για τις νέες εξελίξεις του κλάδου, για νέα προϊόντα και Υπηρεσίες.

Είναι γεγονός ότι παρόμοιες εκδηλώσεις συμβάλλουν τα μέγιστα στην ενημέρωση των επαγγελματιών και στη δημιουργία μια ενιαίας επαγγελματικής κουλτούρας που στόχο έχει τη κατοχύρωση, εδραίωση και ενδυνάμωση του κλάδου των κατασκευών Αλουμινίου και Σιδήρου πανελλαδικά.

Την όλη προσπάθεια ενημέρωσης του κλάδου συνεπικουρούν και γίνονται αρωγοί γνωστές εταιρίες και συγκεκριμένα:

Μεγάλοι Χορηγοί: Europa, Neokem
Χορηγοί: Εtem, Θεμέλιο, Rolka, Ideco, Verpan
Υποστηρικτές: Saint Gobain, Aperto, Security Lock, Rozos

Την οργάνωση και την επιμέλεια της εκδήλωσης αλλά και του επερχόμενου πανελλήνιου συνεδρίου, έχουν αναλάβει από κοινού, η Profilgroup και η Profilmedia, εταιρείες παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών επικοινωνίας.

Απάντηση