ΠΟΒΑΣ: Με ανανεωμένη εντολή επανεξελέγη Πρόεδρος ο Θεόφιλος Παγιάτης

ΠΟΒΑΣ Παγιάτης

Με ανανεωμένη εντολή από τους αντιπροσώπους των σωματείων μελών της ΠΟΒΑΣ ο κ. Θεόφιλος Παγιάτης συνεχίζει το σημαντικό έργο του στο τιμόνι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας.

Ο Θεόφιλος Παγιάτης έχοντας πάντα υψηλό αίσθημα ευθύνης, εμπνεόμενος από την νέα γενιά κατασκευαστών και εμπνέοντας την να εργαστεί σε ένα περιβάλλον αρμονικής συνεργασίας για την επίτευξη των προσυμφωνημένων στόχων.

Την Κυριακή στις 3 Ιουνίου 2018 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση των Μελών της ΠΟΒΑΣ και οι αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου στα γραφεία της, στην οδό Καποδιστρίου 24, Πλατεία Κάνιγγος – Αθήνα και συγκεκριμένα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γ’ ορόφου.

Τόσο η προσέλευση των Αντιπροσώπων όσο και τα αριθμητικά αποτελέσματα των εκλογών δείχνουν έμπρακτα την αναγνώριση και την ουσιαστική στήριξη των Σωματείων Μελών στο έργο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας, αυξάνοντας τις προσδοκίες από το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο σύμφωνα με δηλώσεις του Προέδρου κ. Θεόφιλου Παγιάτη διαθέτει την ικανότητα να συνεργάζεται αρμονικά για την επίτευξη των συμφωνημένων στόχων.

Το νέο Δ.Σ. της ΠΟΒΑΣ

Πρόεδρος Θεόφιλος Παγιάτης
Α’ Αντιπρόεδρος Λάζαρος Ασλανίδης
Β’ Αντιπρόεδρος Αλέξανδρος Δημόπουλος
Γ’ Αντιπρόεδρος Παναγιώτης Πορτοκαλίδης
Γεν. Γραμματέας Χρήστος Παπαευθυμίου
Ταμίας Ζήσης Ζιώγας
Υπεύθ. Δημ. Σχέσεων Χρήστος Ξανθόπουλος
Αναπλ. Γεν. Γραμμ. Στυλιανός Καλαφατάκης
Αναπλ. Ταμίας Παντελής Σολιδάκης
Μέλος Θωμάς Δημόπουλος
Μέλος Βασίλειος Ντέρας

Αναπληρωματικά Μέλη Δ.Σ. και Περιφερειακοί Αντιπρόσωποι

Κωνσταντίνος Πελεκούδας – Αντιπρόσωπος Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας

Βασίλειος Νικολέτας – Αντιπρόσωπος Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας

Γεώργιος Ζυμής – Αντιπρόσωπος Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδος

Ελεγκτική Επιτροπή

Χρήστος Γκαραγκούνης, Ελευθέριος Πλαστάρας, Γεώργιος Βουτζαλής.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΠΟΒΑΣ ευχαριστούν θερμά τους συνάδελφους που συμμετείχαν στη Γενική Συνέλευση, τους συνάδελφους που έθεσαν υποψηφιότητα, καθώς και όσους βοήθησαν στην διεξαγωγή των εκλογών.

Απάντηση