ΠΟΒΑΣ «Κοπή πίτας στο πρώτο Δ.Σ. της νέας χρονιάς»

ΠΟΒΑΣ

Τα Μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας πραγματοποίησαν το πρώτο τακτικό Διοικητικό Συμβούλιο για το 2018, την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στην Αθήνα.

Μετά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας η οποία διεξήχθη σε ένα ευχάριστο κλίμα με ανταλλαγή ευχών για μια δημιουργική χρονιά με υγεία και ευημερία, ο Πρόεδρος κ. Θεόφιλος Παγιάτης  προχώρησε στην έναρξη των εργασιών.

Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου συζητήθηκαν σημαντικά θέματα για τον κλάδο σε κλίμα αισιοδοξίας ανάμεσα σε έντονους προβληματισμούς.

Αποφασίστηκε να συνεχιστούν οι δράσεις σε όλα τα θέματα που αφορούν την καθημερινότητα των κατασκευαστών στην κατεύθυνση της βελτίωσης των συνθηκών εντός των οποίων επιχειρούν.

Η ΠΟΒΑΣ προετοιμάζεται για τις προσυνεδριακές εκδηλώσεις, οι οποίες θα καθορίσουν σε ένα μεγάλο μέρος το πλαίσιο του 7ου Συνεδρίου των κατασκευαστών που θα γίνει τον Οκτώβριο στα Τρίκαλα.

Το Συνέδριο είναι πολύ σημαντικό γεγονός για την ΠΟΒΑΣ διότι παρέχει την δυνατότητα σε όλη την παραγωγική αλυσίδα του κλάδου να ανταλλάξει απόψεις και να διασφαλίσει την συλλογική αντιμετώπιση των προβλημάτων μέσα από την σύνθεση νέων ιδεών.

Απάντηση