ΠΟΒΑΣ: Ημερίδα με θέμα «Εξειδικευμένο Εργατικό Δυναμικό για μια Ανταγωνιστική Ελλάδα»

Ημερίδα ΠΟΒΑΣ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευστών σας προσκαλεί σε Ημερίδα με θέμα «Εξειδικευμένο Εργατικό Δυναμικό για μια Ανταγωνιστική Ελλάδα», η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17 Ιουλίου και ώρα 18:00 μμ. στο Ξενοδοχείο «ΑΜΑΛΙΑ» Λεωφ. Αμαλίας 10 στο Σύνταγμα.[su_spacer size=”10″]

Η Ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργου «Δίκτυο Επαγγελματικών Σχολών Μαθητείας και μικρών/μεσαίων επιχειρήσεων στον κλάδο των Μεταλλικών Κατασκευών (INNO – APPRE-NET)» το οποίο χρηματοδοτείται μέσω του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ που ξεκίνησε την 1η Σεπτεμβρίου 2014 και θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Αυγούστου.

Το έργο αυτό υλοποιείται από ένα Ευρωπαϊκό διακρατικό σχήμα με επικεφαλής εταίρο τον ΟΑΕΔ, σε συνεργασία με το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, ΙΝΕ ΓΣΕΕ, CJD Maximiliansau (Γερμανικός φορέας εθνικής εμβέλειας για τη Νεολαία, την Εκπαίδευση και την Κοινωνική Εργασία), τον EVTA (Ευρωπαϊκός Σύνδεσμος Φορέων Επαγγελματικής Κατάρτισης) και το BFI-OOE (Ινστιτούτο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης της Άνω Αυστρίας).

Στόχος του έργου είναι η διερεύνηση των απαραίτητων γνώσεων και δεξιοτήτων, συμπεριλαμβανομένων των «πράσινων δεξιοτήτων» και η ουσιαστικότερη συμμετοχή των επιχειρήσεων στα προγράμματα Μαθητείας στον τομέα των Μεταλλικών Κατασκευών Αλουμινίου και Σιδήρου.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία έχει συμβάλλει ενεργά στο πρόγραμμα και προσπαθεί να μεταφέρει στους επιχειρηματίες τη σπουδαιότητα της μαθητείας ως επένδυση για το παρόν και το μέλλον του κλάδου. Στην εκδήλωση θα είναι ομιλητής ο επιστημονικός σύμβουλος της ΠΟΒΑΣ Δρ. Στέλιος Λαμπρακόπουλος.

Μετά την εκδήλωση θα ακολουθήσει κοκτέιλ στο Roof Garden του ξενοδοχείου.

Παρακαλούμε επιβεβαιώστε τη συμμετοχή σας έως την Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017.

Email: j.papadimitriou@oaed.gr ή elaina@oaed.gr

Τηλέφωνα: 210 9989452 / 99899095

Απάντηση