ΠΟΒΑΣ: Συμμετοχή της σε ημερίδα του Επιμελητηρίου Αργολίδας

ΠΟΒΑΣ - Επιμελητήριο Αργολίδας

O Πρόεδρος κος Θεόφιλος Παγιάτης και ο Γενικός Γραμματέας της ΠΟΒΑΣ κος Αναστάσιος Αθανασόπουλος έδωσαν το «παρών» σε ημερίδα στο Επιμελητήριο Αργολίδας δίνοντας σημαντικές πληροφορίες για την πιστοποίηση των επαγγελμάτων του κλάδου.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία μετά από πρόσκληση συμμετείχε σε ημερίδα που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Αργολίδας, με θέμα «Πιστοποίηση επαγγελματικών προσόντων και δραστηριοτήτων», η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Μαρτίου 2017 σε αίθουσα  εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κος Φώτης Δαμούλος, ο οποίος επισήμανε ότι σκοπός του Επιμελητηρίου είναι η ίδρυση φορέα πιστοποίησης για επαγγέλματα που μέχρι σήμερα δεν έχουν κάποιο ρυθμιστικό πλαίσιο, καθώς επίσης αναφέρθηκε και στην προστασία των παραδοσιακών επαγγελμάτων.

Την παρουσίαση του θέματος έκανε ο Διευθυντής του Διεπιμελητηριακού Φορέα Πιστοποίησης κος Άγγελος Τόλκας, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον ρόλο του συγκεκριμένου Φορέα.

O Πρόεδρος κος Θεόφιλος Παγιάτης και ο Γενικός Γραμματέας κος Αναστάσιος Αθανασόπουλος έδωσαν σημαντικές πληροφορίες για τις διαδικασίες που ακολούθησε η Πανελλήνια Ομοσπονδία, προκειμένου να φτάσει στην πιστοποίηση των επαγγελματιών του κλάδου και τα αναμενόμενα οφέλη, καθώς και τις προγραμματισμένες ενέργειες για το συγκεκριμένο θέμα στο άμεσο μέλλον.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΒΑΣ και ο Πρόεδρος, εκφράζουν την συμπαράστασή τους στο σημαντικό αυτό εγχείρημα της πιστοποίησης των επαγγελματικών προσόντων και ευχαριστούν θερμά το Επιμελητήριο Αργολίδας για την πρόσκληση.

Print Friendly, PDF & Email

Απάντηση