ΠΟΒΑΣ: Ημερίδα – Εκδήλωση «Ενίσχυση των Ελληνικών Επιχειρήσεων» το Σάββατο 29 Ιουνίου 2019 & Ετήσια Γενική Συνέλευση

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Κατασκευαστών Αλουμινίου & Σιδήρου, διοργανώνει το Σάββατο 29 Ιουνίου 2019 και ώρα 11:00 π.μ. την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών της, στα γραφεία της στο κτίριο του ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ, στην οδό Καποδιστρίου 24 Αθήνα (3ος όροφος).


Σημαντικοί καλεσμένοι και εκπρόσωποι φορέων στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση θα δώσουν το παρόν σε μια εκδήλωση που έχει κεντρικό θέμα την ενίσχυση των Ελληνικών Επιχειρήσεων.

Στελέχη του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων θα αναλύσουν θέματα που αφορούν την εξωστρέφεια των Ελληνικών Μεταποιητικών Επιχειρήσεων και την Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας για τις μικρές επιχειρήσεις.

Εκπρόσωποι από τη Σιβιτανίδειο Δημόσια Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων θα μιλήσουν για τη σύνδεση της τεχνικής εκπαίδευσης με τις επιχειρήσεις και θα αναλύσουν τις δράσεις που γίνονται εντός του προγράμματος METVET, στο οποίο συμμετέχει η ΠΟΒΑΣ.

Για άλλη μια φορά η Ομοσπονδία ακολουθεί τον δρόμο της ουσιαστικής διαχείρισης των προβλημάτων που απασχολούν τους κατασκευαστές, τον κλάδο και την κοινωνία.

Ώρα προσέλευσης – εγγραφές: 10.30 πμ
Ώρα έναρξης: 11.00 πμ

Παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή στο τηλέφωνο 210 6453740 ή στο e-mail [email protected]

Print Friendly, PDF & Email

Απάντηση