ΠΟΒΑΣ: Επίσκεψη στα κεντρικά γραφεία της ALUMIL

κεντρικά-γραφεία

Την Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020 αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας πραγματοποίησε επίσκεψη στα κεντρικά γραφεία της ALUMIL στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης.


Σκοπός της επίσκεψης στα κεντρικά γραφεία της ALUMIL ήταν η συζήτηση γύρω από θέματα εκπαίδευσης, κατάρτισης, πιστοποίησης προσώπων και διαδικασιών καθώς και αναβάθμισης της ποιότητας στα παραγόμενα προϊόντα και τις υπηρεσίες του κλάδου μας.

Παράλληλα οι κύριοι Θεόφιλος Παγιάτης και Στέλιος Λαμπρακόπουλος είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τις σύγχρονες εγκαταστάσεις της Alumil Academy όπου διεξάγονται εκπαιδεύσεις των επαγγελματιών του κλάδου και όχι μόνο.

Κατά την εκτενή συζήτηση υπήρξε πολύ θετικό κλίμα και ταύτιση απόψεων επί ζωτικών θεμάτων τα οποία αποτελούν βασικές επιδιώξεις της ΠΟΒΑΣ.

Η επίσκεψη συμβάλλει σημαντικά στην ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ της ΠΟΒΑΣ και της ALUMIL, η οποία αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες της χώρας στο κλάδο της πρώτης μεταποίησης. Στην κατεύθυνση αυτή οι συμμετέχοντες δήλωσαν ότι θα υπάρξει συνέχιση της συνεργασίας, ανοίγοντας ουσιαστικά ένα νέο κεφάλαιο σχέσεων της βιομηχανίας με την Πανελλήνια Ομοσπονδία.

Η ΠΟΒΑΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους ανθρώπους της ALUMIL για τη φιλοξενία και να τονίσει ότι θα συμμετάσχει ενεργά σε όλες τις προσπάθειες που έχουν ως στόχο την αναβάθμιση του ανθρώπινου δυναμικού και την ανάπτυξη του κλάδου.

Απάντηση