ΠΟΒΑΣ: Επίσκεψη στην εταιρεία ALUMINCO Α.Ε

επίσκεψη

Επίσκεψη στις κεντρικές εγκαταστάσεις της βιομηχανίας αλουμινίου ALUMINCO Α.Ε. πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ κ. Θεόφιλος Παγιάτης, την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020.


Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο κ. Παγιάτης ξεναγήθηκε από τα στελέχη της εταιρείας σε όλους τους χώρους παραγωγής, ενώ ταυτόχρονα ενημερώθηκε για τα προϊόντα και τα επιτεύγματα της βιομηχανίας ΑLUMINCO A.E..

Ακολούθησε συζήτηση επί όλων των θεμάτων που αφορούν την αναβάθμιση γνώσεων και δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού του κλάδου, με σημαντικά συμπεράσματα που σηματοδοτούν την σύγκλιση απόψεων μεταξύ της εταιρείας και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας, τόσο για την εκπαίδευση και την πιστοποίηση προσώπων, όσο και για την πιστοποίηση των διαδικασιών διασφάλισης της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών.

Επιπροσθέτως, πραγματοποιήθηκε αναλυτική συζήτηση για το αναμενόμενο πρόγραμμα Εξοικονομώ – Αυτονομώ, με επισημάνσεις σε πιθανά προβλήματα και προτάσεις βελτίωσης, προκειμένου να είναι πιο προσιτό και αποδοτικό για τους εμπλεκόμενους.

Ο Πρόεδρος μετά το πέρας της επίσκεψης δήλωσε ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος, ενώ αναφερόμενος στο περιεχόμενο της εποικοδομητικής συζήτησης με τα στελέχη της εταιρείας, σημείωσε ότι η Πανελλήνια Ομοσπονδία συνεπής με τα όσα πρεσβεύει, θα προχωρήσει σε περαιτέρω συνεργασία με τους ανθρώπους της ALUMINCO A.E. σε μία προσπάθεια συμπόρευσης του Κλάδου.

Ο κ. Θεόφιλος Παγιάτης ευχαριστεί θερμά για τη φιλοξενία και τη ξενάγηση, τον Πρόεδρο της ALUMINCO A.E. κ. Αργύρη Καρρά, τον Αντιπρόεδρο κ. Βαγγέλη Καρρά καθώς και τα στελέχη της εταιρείας κ.κ. Σπύρο Γριβέα, Νίκο Τσαματή και Γιάννη Χατζηϊωάννου.

Απάντηση