ΠΟΒΑΣ: Επικοδομητική συνάντηση του Σωματείου Τρικάλων για το 7ο Συνέδριο Κατασκευαστών με την Περιφέρεια

ΠΟΒΑΣ-εκδρομή-Τρίκαλα

Ο χρόνος κυλάει και το 7ο Συνέδριο Κατασκευαστών της ΠΟΒΑΣ βρίσκεται σε διαρκή προετοιμασία. Το κορυφαίο γεγονός το φθινόπωρο στην Θεσσαλία από Παρασκευή έως Κυριακή 19-21 Οκτωβρίου 2018 πραγματοποιείται στο Ξενοδοχείο «Ananti City Resort», στην όμορφη πόλη των Τρικάλων.


Στα πλαίσια όλων των ενεργειών για την καλύτερη οργάνωση του Συνεδρίου της ΠΟΒΑΣ το Σωματείο Μηχανοσιδηρουργών και Αλουμινοκατασκευαστών Νομού Τρικάλων έχει τακτικές επικοδομητικές συναντήσεις με την Περιφέρεια για τομείς συνεργασίας και ενίσχυσης που αφορούν την μεγάλη εκδήλωση. Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος του Σωματείου Χρήστος Γκαραγκούνης συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη. Συμμετείχαν ακόμη στην εκπροσώπηση από το Διοικητικό Συμβούλιο, ο Χρήστος Παπαευθυμίου, Γενικός Γραμματέας στην ΠΟΒΑΣ και στο Σωματείο, ο Στέφανος Ζαχαράκης Αντιπρόεδρος και ο Γιάννης Καρασιώτος, Μέλος.

Μεταξύ των διαφόρων θεμάτων που συζητήθηκαν για την οργάνωση του 7ου Συνεδρίου Κατασκευαστών προγραμματίζεται ιδιαίτερη εκδρομή για τους συνοδούς. Η Εκδρομή περιλαμβάνει περιήγηση στα Μετέωρα, την Ελάτη, το Περτούλι και άλλα αξιοθέατα του Νομού. Το Σωματείο Μεταλλουργών Αλουμινοκατασκευαστών Νομού Τρικάλων μαζί με την Περιφέρεια συμμετέχουν ενεργά σε αυτήν την ιδιαίτερη δράση του Συνεδρίου και της ΠΟΒΑΣ. Πέραν του τριήμερου εποικοδομητικού προγράμματος του Συνεδρίου για τους Κατασκευαστές και η ξενάγηση στα πανέμορφα αυτά μέρη είναι σημαντική και ξεχωριστή.

Η ξενάγηση θα περιλαμβάνει και το γεύμα των εκδρομέων – συνοδών. Όλοι οι Κατασκευαστές, ο Κλάδος του Αλουμινίου και οι Φορείς συντονίζονται για την μεγάλη Πανελλήνια συνάντηση. Την οργάνωση της προετοιμασίας του Συνεδρίου έχουν αναλάβει οι εταιρείες Profilmedia και Profilgroup.

Όλοι θα δώσουμε το «παρών»!

Απάντηση