ΠΟΒΑΣ: Εκπαιδευτικό Σεμινάριο στην Άρτα με θέμα «Σήμανση CE, FPC, Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ»

ΠΟΒΑΣ-Άρτα

Το Σωματείο Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών Ν. Άρτας σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία (ΠΟΒΑΣ) διοργανώνουν εκπαιδευτικό σεμινάριο στις 23/02/2019 στο Ξενοδοχείο ΚΡΟΝΟΣ με ώρα έναρξης στις 17:00 και σας προσκαλούν να παρευρεθείτε.


Σκοπός του εκπαιδευτικού σεμιναρίου είναι να γίνει επεξήγηση των όρων και των απαιτήσεων και να δοθούν οι απαντήσεις και τα εργαλεία στους κατασκευαστές κουφωμάτων για να μπορούν να αντιμετωπίσουν τη σημερινή πραγματικότητα.

Στόχος είναι να απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις που κατά καιρούς διατυπώνονται από τους κατασκευαστές και να λυθούν οι απορίες που υπάρχουν σχετικά με τη σήμανση CE, το Σύστημα Ελέγχου Παραγωγής (FPC), το πρόγραμμα Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ και την πιστοποίηση των παντζουριών.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να διατυπώνουν τις ερωτήσεις τους καθ’ όλη τη διάρκεια του εκπαιδευτικού σεμιναρίου και τους εξηγηθεί η διαδικασία για τη λήψη των πιστοποιητικών των παντζουριών που είναι απαραίτητα για την αποπληρωμή των έργων στο Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ. 

Επίσης θα γίνει αναφορά στις μελλοντικές τάσεις της αγοράς και στα προγράμματα εξοικονόμησης ενέργειας, τα οποία αναμένεται να συνεχιστούν και τα επόμενα έτη.

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα ακολουθήσει η κοπή της πίτας του Σωματείου Άρτας.

Print Friendly, PDF & Email

Απάντηση