Πολυτελείς κατοικίες σε προνομιακή τοποθεσία της Λευκωσίας

Λευκωσίας

Με προσήλωση στις υψηλές κατασκευαστικές προδιαγραφές, η εταιρεία Rockland Oneill διαθέτει οικιστικά έργα που διακρίνονται για την αρχιτεκτονική τους αρτιότητα και ικανοποιούν και το πιο απαιτητικό γούστο.


Στην καρδιά της Λευκωσίας, σε κεντρικό σημείο της Λεωφόρου Κέννεντυ, καταλαμβάνοντας ένα ολόκληρο οικόπεδο, αναπτύσσεται το The Central, το κτίριο που θα επαναπροσδιορίσει την έννοια της πολυτελούς ζωής στην πρωτεύουσα της Κύπρου.

Το εντυπωσιακό έργο που βρίσκεται σε εξέχουσα περιοχή προφέρεται για επένδυση αλλά και για νεαρούς επαγγελματίες που ψάχνουν τις ανέσεις της πόλης.

Αποτελείται από δυο ξεχωριστά κτίρια με χαρακτηριστικά ξύλινα πάνελ στην πρόσοψη, μοντέρνα αισθητική και αυτοματισμούς υψηλής ποιότητας στους εσωτερικούς χώρους.

Το οικοδόμημα διαθέτει πύλη ασφαλείας και χωρίζεται σε δυο κτίρια τα οποία περιλαμβάνουν 11 διαμερίσματα των δυο υπνοδωματίων και 10 διαμερίσματα του ενός υπνοδωματίου, όπως επίσης και 1 ρετιρέ τριών υπνοδωματίων με roof garden και πισίνα.

Στο Block A βρίσκονται 8 διαμερίσματα δυο υπνοδωματίων και 4 διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου, ενώ στο Block B, 3 διαμερίσματα των δυο υπνοδωματίων και 6 διαμερίσματα του ενός υπνοδωματίου.

Σχεδιασμένα για να προσφέρουν άνεση και λειτουργικότητα, τα διαμερίσματα διαθέτουν υποδαπέδια θέρμανση, ιταλικές κουζίνες και άλλες ελκυστικές προδιαγραφές.

κατοικίες-Λευκωσίας

Τα δυο κτίρια ενώνονται στον υπόγειο χώρο στάθμευσης όπου βρίσκεται και το κοινόχρηστο γυμναστήριο.

Το έργο που βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία της Λευκωσίας έχει σχεδιαστεί για να ξεχωρίζει και να εξυπηρετεί όλες τις ανάγκες των ιδιοκτητών του, καθώς η προνομιακή του τοποθεσία προσφέρει εύκολη πρόσβαση στο εμπορικό κέντρο και σε όλες τις σύγχρονες υπηρεσίες.

κατοικίες-Λευκωσίας

Διασφαλίζοντας μια ανώτερη ποιότητα ζωής, το The Central θα γίνει το νέο σημείο αναφοράς της πόλης.

κατοικίες-Λευκωσίας

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Rockland Oneill στο τηλέφωνο: +357 95 905 400 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.rockland-oneill.com

Πηγή: sigmalive.com

Απάντηση