Perdikaris Aluminium Constructions: Εξαιρετική ποιότητα κατασκευαστικών λύσεων

συστημάτων-αλουμινίου

Η κατασκευαστική εταιρεία Perdikaris Aluminium Constructions δραστηριοποιείται στο χώρο κατασκευής συστημάτων αλουμινίου και ειδικών κατασκευών αλουμινίου και σιδήρου. Ιδρύθηκε το 1997 με στόχο την επίτευξη εξαιρετικής ποιότητας κατασκευαστικών λύσεων για το σπίτι και κάθε επαγγελματικό χώρο.


Σήμερα, έπειτα από 21 συναπτά έτη επιτυχημένης πορείας στον κατασκευαστικό κλάδο των συστημάτων αλουμινίου, καθώς και των ειδικών κατασκευών από σίδηρο, αλουμίνιο, inox και άλλων συναφών υλικών, η εταιρεία Perdikaris Aluminium Constructions έχει τη δυνατότητα να σας παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, ακόμα και σε περιπτώσεις που η αρχιτεκτονική σχεδίαση απαιτεί σύνθετες κατασκευές.

Perdikaris-Aluminium-Constructions-Δραστηριοποιείται-στο-χώρο-κατασκευής-συστημάτων-αλουμινίου

Η μακροχρόνια εμπειρία της, σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο προσωπικό μας και τον τεχνολογικό εξοπλισμό που διαθέτει, στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στις Αχαρνές, με τελευταίου τύπου αυτοματοποιημένα μηχανήματα κοπής και συναρμολόγησης αλουμινίου, δίνει την δυνατότητα να σας παρέχουν άρτια κατασκευή έργων υψηλής ποιότητας, λειτουργικότητας και αισθητικής.

Perdikaris-Aluminium-Constructions-Δραστηριοποιείται-στο-χώρο-κατασκευής-συστημάτων-αλουμινίου

Με γνώμονα πάντα τις δικές σας ανάγκες και τις ανάγκες της εποχής, επιτυγχάνουν έναν υγιή δεσμό, προσφέροντας ποιότητα, υψηλή αισθητική και άριστη εξυπηρέτηση, τηρώντας αυστηρά το χρονοδιάγραμμα παράδοσης έργων τοποθέτησης κουφωμάτων αλουμινίου.

Perdikaris-Aluminium-Constructions-Δραστηριοποιείται-στο-χώρο-κατασκευής-συστημάτων-αλουμινίου

Για συστήματα αλουμινίου που κάνουν τη διαφορά και αντέχουν στο χρόνο, θέτουν σαν στόχο το άρτιο αποτέλεσμα μιας επιτυχημένης συνεργασίας, και πραγματοποιούμε τα παρακάτω βήματα από την αρχή έως την ολοκλήρωση του έργου.

Ειδικός σύμβουλος επισκέπτεται τον χώρο σας δίνοντας λύσεις και προτάσεις για το δικό σας έργο κατασκευής και τοποθέτησης. Πραγματοποιείται επιμέτρηση του χώρου από εξειδικευμένο τεχνικό.

Perdikaris-Aluminium-Constructions-Δραστηριοποιείται-στο-χώρο-κατασκευής-συστημάτων-αλουμινίου

Συντάσσεται οικονομική – τεχνική προσφορά για το σύνολο του έργου σας με τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων, ξεκάθαρους όρους συμφωνίας και ευέλικτους τρόπους πληρωμής.

Παράδοση και τοποθέτηση των προϊόντων από το εξειδικευμένο συνεργείο τοποθετήσεων μας, στο χρονικό διάστημα που εσείς έχετε επιλέξει.

Perdikaris-Aluminium-Constructions-Δραστηριοποιείται-στο-χώρο-κατασκευής-συστημάτων-αλουμινίου

Ποιοτικός και λειτουργικός έλεγχος της αλουμινοκατασκευής και των προϊόντων μετά το πέρας της τοποθέτησης.

Η Perdikaris Aluminium Constructions παρέχει γραπτή 10 χρόνια εγγύηση καλής εκτέλεσης και λειτουργίας.

Η συνεργασία της εταιρείας Περδικάρης Ηλίας με την κορυφαία βιομηχανία συστημάτων αλουμινίου Exalco Aluminium Systems έχει σαν αποτέλεσμα να κατασκευάζει ποιοτικά προϊόντα (CE), με πιστοποιημένη ποιότητα από οργανισμούς διεθνούς κύρους και αναγνώρισης (Qualanod και Qualicoat), παρέχοντάς σας την καλύτερη τιμή της αγοράς.

Perdikaris-Aluminium-Constructions-Δραστηριοποιείται-στο-χώρο-κατασκευής-συστημάτων-αλουμινίου

Βασικό χαρακτηριστικό της εταιρείας είναι η ευελιξία έχοντας ως μοναδικό μας μέλημα να ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες. Επιπλέον σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε μεταξύ των συστημάτων αλουμινίου των Βιομηχανιών Αλουμινίου Europa, Etem και Alumil σύμφωνα πάντα με τις δικές σας ανάγκες και την οικονομική σας δυνατότητα.

Τα συστήματα αλουμινίου αποτελούν μια από τις πλέον σύγχρονες και αποτελεσματικές λύσεις. Προσφέρουν καλαισθησία , λειτουργικότητα αλλά και θερμομόνωση ενώ είναι κατάλληλα για μια πληθώρα εφαρμογών όπως μπαλκονόπορτες, παράθυρα, βιτρίνες καταστημάτων.

Τα συστήματα αλουμινίου διατίθενται σε:

 • Συρόμενα ενεργειακά συστήματα.
 • Ανοιγόμενα ενεργειακά συστήματα.
 • Ανοιγοανακλινόμενα ενεργειακά συστήματα.
 • Θερμοδιακοπτόμενα συστήματα.
 • Επάλληλα συστήματα.
 • Minimal συστήματα.

Αντικωνωπικά συστήματα – Σίτες.
H εταιρεία Perdikaris Aluminium Constructions για τα αντικωνωπικά συστήματα, έχει επιλέξει να συνεργάζεται με την GS και την Ideco, τις πιο σύγχρονες αυτοματοποιημένες μονάδες παραγωγής στην Ευρώπη.

 • Η GS εφαρμόζει σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πιστοποίησης TUV Hellas το σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001 και εξασφαλίζει την προσδοκώμενη ποιότητα στα προϊόντα της με στόχο την ικανοποίηση των απαιτήσεων του πελάτη.
 • Τα αντικωνωπικά συστήματα της Ideco ικανοποιούν ακόμα και τις δυσκολότερες απαιτήσεις προσφέροντας μοντέρνο σχεδιασμό, μοναδική λειτουργικότητα, ευκολία στη χρήση και απόλυτη εφαρμογή σε όλα τα συστήματα αλουμινίου. Όλα τα προϊόντα της διαθέτουν CE από έγκυρα Ευρωπαϊκά Ινστιτούτα Πιστοποίησης.
Perdikaris-Aluminium-Constructions-Δραστηριοποιείται-στο-χώρο-κατασκευής-συστημάτων-αλουμινίου

Αίθρια.
Το ανοιχτό αίθριο λειτουργεί ως συλλέκτες της ηλιακής ακτινοβολίας με αποτέλεσμα ο χώρος του αίθριου να έχει μεγαλύτερη θερμοκρασία από τον εξωτερικό. Τα κλειστό αίθριο βοηθά στον περιορισμό των θερμικών απωλειών, και ειδικά τον χειμώνα προσφέρει αερισμό στους παρακείμενους χώρους με αέρα ήδη προθερμασμένο. Το καλοκαίρι σημαντική είναι η προστασία του χώρου είτε με σκίαστρα , είτε με άλλες μεθόδους σκίασης προκειμένου να αποτραπεί η περίπτωση υπερθέρμανσης.

Στην περίπτωση του κλειστού αίθριου στο υαλοστάσιο πρέπει να δίνεται μεγαλύτερη προσοχή αφού αναλόγως με τις συνθήκες που επιθυμεί ο μελετητής να επικρατούν στο αίθριο, απαιτείται ανάλογος σχεδιασμός.

Perdikaris-Aluminium-Constructions-Δραστηριοποιείται-στο-χώρο-κατασκευής-συστημάτων-αλουμινίου

Μέσω της σωστής σχεδίασης επιτυγχάνεται μείωση της απαιτούμενης ενέργειας για θέρμανση τον χειμώνα. Ο φυσικός φωτισμός είναι από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του αίθριου αφού εισάγεται φυσικός φωτισμός. Σημαντικός είναι και ο σωστός σχεδιασμός του αίθριου ο οποίος θα ανακλά το φώς του ήλιου χωρίς να δημιουργείται θάμπωμα.

Τα αίθρια, ανοιχτά ή με καλύμματα, στεγάζουν κατάλληλα οποιονδήποτε χώρο. Οι κατασκευές αιθρίων συνεισφέρουν στην εξοικονόμηση ενέργειας γιατί προστατεύουν το κτίσμα από την έντονη ηλιακή ακτινοβολία τους θερινούς μήνες, αλλά και από τις ακραίες καιρικές συνθήκες.

Πόρτες Ασφαλείας – Πόρτες Θωρακισμένες.
Στην εταιρία Περδικάρης Ηλίας θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα σε εξώπορτες για κάθε στυλ και κάθε ανάγκη τόσο για το σπίτι όσο και για τον επαγγελματικό σας χώρο.

Πόρτες ασφαλείας αλουμινίου εσωτερικές και εξωτερικές, θωρακισμένες πόρτες αλουμινίου ή ξύλου σε πολλές χρωματικές και σχεδιαστικές επιλογές. Η υψηλή αισθητική και το design συνδυάζονται με την μέγιστη ασφάλεια προσφέροντας σας την ιδανική εξωτερική πόρτα.

Πόρτες Ασφαλείας.
Οι Πόρτες ασφαλείας παραδοσιακού ή minimal σχεδιασμού, είναι κατασκευασμένες από αλουμίνιο, για να εξασφαλίζουν την μέγιστη αντοχή στο χρόνο χωρίς να χρειάζονται συντήρηση. Τα διακοσμητικά τους στοιχεία δίνουν έμφαση στις γραμμές που ακολουθούν το αρχικό design, αναδεικνύοντας το ύφος του οικήματος. Ακόμη, μπορείτε να επιλέξετε πέραν της μεγάλης γκάμας σχεδίων μας την προσθήκη γυάλινης επιφάνειας ή ακόμη και ένθετου παραθύρου, δίνοντας μια άλλη νότα στην εσωτερική αλλά και εξωτερική όψη του σπιτιού σας.

Πόρτες Θωρακισμένες αλουμινίου ή ξύλου.
Οι θωρακισμένες πόρτες είναι κατασκευασμένες από αλουμίνιο ή ξύλο ή και συνδυασμό – ξύλου. Σας παρέχουν άπειρους συνδυασμούς χρωμάτων και σχεδίων, παρέχοντάς σας την ύψιστη ασφάλεια.

Περσίδες σκίασης.
Οι εξωτερικές περσίδες σκίασης αποτελούν μια ολοκληρωμένη πρόταση για εξωτερική σκίαση κτιρίων με χρήση περσίδων αλουμινίου καλύπτοντας όλες τις απαιτήσεις του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού.

Το σύστημα περιλαμβάνει τόσο τα προφίλ των περσίδων όσο και τα προφίλ που χρησιμοποιούνται ως οδηγοί για την στήριξη των περσίδων. Οι εξωτερικές περσίδες σκίασης χρησιμοποιούνται σε νέες κατασκευές και ανακαινίσεις, και μας παρέχουν προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία λειτουργώντας σαν φυσικά κλιματιστικά.

Σταθερές ή ανοιγοκλεινόμενες, υδατοστεγανές ή μη, οι εξωτερικές περσίδες σκίασης αναδιαμορφώνουν συνολικά το χώρο, προσφέροντας νέα αισθητική στην αρχιτεκτονική του κτιρίου που τοποθετούνται.

Με τη χρήση ενός μοτέρ προσφέρουν σκίαση όσο και όταν το επιθυμείτε ρυθμίζοντας απλά την κλίση των προφίλ της οροφής.

Ρολά.
Η σύγχρονη αρχιτεκτονική σχεδίαση προτείνει τη χρήση λιτών γραμμών για την εξωτερική όψη του κελύφους σπιτιών, αλλά και επαγγελματικών χώρων. Ρολά και σκίαστρα που συνδυάζουν το αισθητικό αποτέλεσμα με το χαμηλό κόστος και καλύπτουν τις ανάγκες ενεργειακή αποδοτικότητα, έλεγχο του φωτός αντιδιαρρηκτική προστασία, καθώς και προστασία έναντι έντονων καιρικών φαινομένων.

Αεριζόμενα ή όχι, με αυτόματο κλείδωμα ή ενσωματωμένο συναγερμό, πάντα με ερπύστρια για μέγιστη ασφάλεια, σκοπός μας είναι να προσφέρουμε ευελιξία επιλογής της καταλληλότερης λύσης για να ενσωματωθούν τα ρολά αρμονικά στο σχεδιασμό του κτιρίου.

Μία ακόμη από της επιτυχημένες συνεργασίες μας, είναι και αυτή με την εταιρεία Somfy. Η εταιρεία ανήκει στο δίκτυο «Experts» της πιο αξιόπιστης μονάδας παραγωγής μοτέρ ρολών και αυτοματισμών παγκοσμίως, παρέχοντας σας αξιόπιστα συστήματα σκίασης υψηλής ποιότητας με χαμηλό κόστος.

Ανακαλύψτε το σύστημα αυτοματισμού Tahoma και εξασφαλίστε την άνεση, την ασφάλεια και την οικονομία επιλέγοντας τη συσκευή που ταιριάζει σε εσάς.

Perdikaris-Aluminium-Constructions-Δραστηριοποιείται-στο-χώρο-κατασκευής-συστημάτων-αλουμινίου

Υαλοπετάσματα – Υαλοπίνακες.
Χρησιμοποιούνται σε μεγάλες επιφάνειες κτιρίων και μικρές επιφάνειες ιδιωτικών κατοικιών όπως χώρους καθιστικών με θέα, κλιμακοστάσια ή εξ ολοκλήρου γυάλινα κτήρια.

Αποτελούνται από υλικά που δεν επιβαρύνουν την οικοδομή με επιπλέον βάρος και είναι διαθέσιμα με ελάχιστη ή μηδενική εμφάνιση αλουμινίου. Δημιουργούν ομοιόμορφες επιφάνειες υαλοπινάκων και δένουν αρμονικά με το περιβάλλον, λόγω της αντανάκλασής τους, στην εξωτερική γυάλινη επιφάνεια.

Επιπλέον, οι γυάλινες κατασκευές, απαιτούν μικρή συντήρηση και αντέχουν στο χρόνο.

Τα είδη των υαλοπετασμάτων είναι:

 • Κλασσικά (standard)
 • Κυψελωτά (structural-semi structural)
 • Νέας τεχνολογίας (eco).

Σκάλες με ειδικές κατασκευές.
Η εταιρεία Περδικάρης Ηλίας κατασκευάζει χειροποίητες σκάλες εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, κουπαστές και αναλαμβάνει την κατασκευή ανοξείδωτων, σιδερένιων και inox κιγκλιδωμάτων (κάγκελα μπαλκονιού και ασφαλείας) παντός τύπου. Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη γκάμα από αρκετούς τύπους σωλήνων, στραντζαριστών, λάμων ακόμη και πλέγματος. Λόγω της ευελιξίας που τους διακρίνει, μπορούμε να σας σχεδιάσουμε οποιοδήποτε κιγκλίδωμα και σκάλα εσείς επιλέξετε.

Perdikaris-Aluminium-Constructions-Δραστηριοποιείται-στο-χώρο-κατασκευής-συστημάτων-αλουμινίου

Γκαραζόπορτες – μηχανισμοί.
Οι γκαραζόπορτες, οροφής, σπαστές, ανοιγόμενες ή ρολό, έχουν μεγάλο εύρος εφαρμογών και είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να καλύπτουν τις απαιτήσεις σας και τις ανάγκες σας στο μέγιστο βαθμό. Οι πόρτες γκαράζ συνδυάζουν το αισθητικό αποτέλεσμα, την ανώτερη ποιότητα κατασκευής και καλύπτουν τις ανάγκες για θερμομόνωση και ηχομόνωση, αντιδιαρρηκτική προστασία καθώς και προστασία έναντι έντονων καιρικών φαινομένων.

Οι γκαραζόπορτες κατασκευάζονται ανάλογα με τις απαιτήσεις και την αρχιτεκτονική του κτιρίου σε μεγάλο αριθμό σχεδίων και χρωμάτων, παρέχοντας με εγγύηση, ασφάλεια και αξιοπιστία και συνδυάζοντας το αισθητικό αποτέλεσμα με το χαμηλό κόστος.

Perdikaris-Aluminium-Constructions-Δραστηριοποιείται-στο-χώρο-κατασκευής-συστημάτων-αλουμινίου

Όποιον τύπο γκαραζόπορτας ή απλά ρολά γκαραζόπορτας και αν επιλέξετε μπορείτε να ενσωματώσετε έναν από τους ηλεκτροκίνητους μηχανισμούς της Somfy για ομαλή λειτουργία χωρίς προβλήματα.

Συμμετοχή στο νέο Πρόγραμμα Εξοικονομώ – Αυτονομώ.
Το νέο Πρόγραμμα Εξοικονομώ – Αυτονομώ σχεδιάστηκε σε συνέχεια του Προγράμματος Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα την ενεργειακή αναβάθμιση δεκάδων χιλιάδων κατοικιών.

Ο σχεδιασμός του Προγράμματος λαμβάνει υπόψη την ολοκληρωμένη παρέμβαση εξοικονόμησης ενέργειας στον οικιακό κτιριακό τομέα και έχει ως κύριο στόχο.

 • τη μείωση των ενεργειακών αναγκών των κτιρίων.
 • των εκπομπών ρύπων που συμβάλλουν στην επιδείνωση του φαινομένου του θερμοκηπίου.
 • την επίτευξη καθαρότερου περιβάλλοντος.

Το Πρόγραμμα συνίσταται στην παροχή κινήτρων για παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας στον οικιακό κτηριακό τομέα. Αφορά σε κτήρια που διαθέτουν οικοδομική άδεια ή άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο, χρησιμοποιούνται ως κύρια κατοικία και των οποίων οι ιδιοκτήτες πληρούν συγκεκριμένα εισοδηματικά κριτήρια.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

Perdikaris Aluminium Constructions
Εργοστάσιο:
Ιωάννη Ρίτσου και Τενέδου, 136 75 Αχαρναί
Τ: 2102850525

Έκθεση Ψυχικού: Λεωφόρος Κηφισίας 180-182, 154 51 Νέο Ψυχικό, Αθήνα
Τ: 2106712940
F: 2106712942
E: sales@perdikaris.com.gr

Έκθεση Αλίμου: Λεωφόρος Ποσειδώνος 32Β, 174 55 Άλιμος, Αθήνα
Τ: 2109854053
F: 2106712942
E: info@perdikaris.com.gr
www.perdikaris-alouminia.gr

Απάντηση