Παρών στο ΥΠΕΝ με τον Γκάμπριελ και στο συνέδριο του Ελληνογερμανικού ο Δ/νων Σύμβουλος της ΔΕΗ ΑΠΕ

ΔΕΗ Ανανεώσιμες

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του αντικαγκελαρίου της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης της Γερμανίας και αρμόδιου υπουργού για θέματα Οικονομικών Υποθέσεων και Ενέργειας, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ στην Ελλάδα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΑΕ, Φώτης Βρότσης θα συμμετάσχει:

1) Την Πέμπτη, 30 Ιουνίου στη σύσκεψη, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μεταξύ του κ. Γκάμπριελ και των υπουργών Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Πάνου Σκουρλέτη και Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, κ. Γιώργου Σταθάκη, παρουσία αντιπροσωπείας παραγωγικών φορέων και επιχειρήσεων της Γερμανίας.

2) Την Παρασκευή, 1 Ιουλίου, στο Συνέδριο που συνδιοργανώνεται από τα αντίστοιχα υπουργεία Ελλάδας και Γερμανίας, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού και Οικονομικών Υποθέσεων και Ενέργειας, καθώς και το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο με γενικό θέμα «Ενεργειακή μετάβαση στην Ελλάδα και τη Γερμανία – Προσδοκίες για το 2020 και μετά». Ο κ. Βρότσης θα εκφωνήσει ομιλία με θέμα την εξασφάλιση των αποθεμάτων ενέργειας στα ελληνικά νησιά σε συνδυασμό με την ανάπτυξη των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Απάντηση